Evenementen Uitgaan & reizen

Negenmaandenbeurs 2015: de hoogtepunten

negenmaandenbeurs 2015

Aan de Negenmaandenbeurs hangt soms een wat negatief imago mede mogelijk gemaakt door de vele trolleys en gratis prullaria en papierwerk wat uitgedeeld wordt. Maar toch heeft de Negenmaandenbeurs 2015 een aantal hoogtepunten die je niet mag missen.

negenmaandenbeurs nijntje

Populaire vrienden

Bekende kinderfiguren zoals Kikker, Nijntje en Woezel en Pip hebben een eigen vrolijke en herkenbare plek op de beurs. Je vindt hier leuke beursaanbiedingen met boekjes, speelgoed en knuffels.

negenmaandenbeurs noeser

Voor de vrolijke kleintjes

Babykledingmerk nOeser is flink in opkomst en niet voor niets. Vrolijke prints gecombineerd met zachte kleuren doen het nou eenmaal goed. Op de Negenmaandenbeurs vind je een stand met fijne aanbiedingen en de nieuwste collectie.

negenmaandenbeurs stokke home

Stokke komt naar huis

Stokke met meubels als de Tripp Trapp stoel en het Sleepi Mini bedje komt met een home collectie. Fijn voor je kindje om te slapen en verzorgd te worden en het ziet er ook nog eens mooi uit.

negenmaandenbeurs babboe bakfietsen

Stukje bakfietsen?

Toe aan een beetje beweging op de Negenmaandenbeurs, wat dacht je van een lekker stukje fietsen? Je kunt een Babboe bakfiets uitproberen op het fietsparcours, midden op de beurs.

geboortezegel

Nieuwe geboortezegel

De nieuwe geboortezegel van PostNL werd onthuld op de Negenmaandenbeurs. Een mooie mintgroene zegel met herkenbare iconen voor baby’s, leuk voor jongetjes én meisjes. Hiermee is de ietwat gedateerde ooievaar vervangen.

De leukste stands om te shoppen

Lieve babyaccessoires vind je bij Little Dutch, leuke herkenbare producten met prints vind je bij Tis Lifestyle, fijne verzorgingsproducten vind je bij Naïf.

Negenmaandenbeurs bezoeken

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in de Rai in Amsterdam van 25 februari tot en met 1 maart. Bekijk meer informatie via de website van de beurs.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.