Kind Kleding

Lotiekids ss15: de vissen zijn terug!

Lotiekids ss15 merk

Lotiekids is een relatief klein kinderkledingmerk, maar dat maakt het niet minder de moeite waard. Want dit merk komt elk seizoen weer met uniek prints, waarvan dit seizoen stiekem een uitzondering is. De zomercollectie bevat namelijk een oude bekende print in een nieuw jasje.

Het Spaanse Lotiekids

Het merk Lotiekids komt uit Barcelona, Spanje en maakt kinderkleding met unisex prints die het hele jaar door gedragen kan worden. De kleding is verkrijgbaar van maat 6-12 maanden tot 6-7 jaar.

Gone Fishin

De naam van de zomercollectie is ‘Gone Fishin’ en bevat naast maritieme streepjes en knopen van touw ook de Japanse vissenprint die enkele jaren ook al een collectie van Lotiekids sierde. Dit keer komt de vissenprint in nieuwe kleuren en zijn er nieuwe kledingstukken. Van shirts tot broekjes, rokjes en bermuda’s en truien tot jurken; allemaal met dezelfde bijzondere prints.

De kleding is gemaakt van fijn katoen en blijft lang mooi. De kleding valt over het algemeen true to size, vooral de leggings hebben de juiste maat.

Je vindt Lotiekids bij de volgende verkooppunten:

lotiekids.com | spruitkinderkledingwebshop.nl | spaansekinderkleding.nl |

lotiekids-ss15-meisje-roze-jurk lotiekids-ss15-meisje-hemd lotiekids-ss15-meisje-blauw-jurkje lotiekids ss15 jongen shirt vissen lotiekids-ss15-jongen-t-shirt lotiekids ss15 meisje shirt lotiekids-ss15-jongen-hemd

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    mei 1, 2015

    Wat mij vooral aanspreekt is de belofte dat de kleding lang mooi blijft.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.