Kind Kleding

Noe & Zoe AW15: dansen in de mooiste prints

noe en zoe aw15

Noe & Zoe, kinderkledingmerk uit Berlijn, staan bekend om hun unieke en kleurrijke prints en dat zie je in de Noe & Zoe AW15 collectie weer helemaal terug. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de kostuums uit de theater- en filmwereld. Stijlvolle ontwerpen met unieke prints maar toch comfortabel genoeg om in rond te dansen op een regenachtige herfstdag of ijskoude winterdag!

‘Cat in a sweater’

Rompertjes met een poes of zelfs een echt kattenmasker; je ziet het allemaal in de nieuwe collectie van Noe & Zoe. Maar naast de kattenprints zie je ook beren en vossen voorbij komen op de verschillende kledingstukken uit de collectie. Kinderen kunnen al hun fantasie kwijt in de prachtige items van Noe & Zoe. Zie jij jouw kleintje ook al rondrennen in een schattige tutu, jumpsuit of in een warme jas van Noe & Zoe?

Alle foto’s zijn in zwart-wit, maar de kleding is verkrijgbaar in prachtige kleuren. Wit met oranje of roze, grijs en natuurlijk veel zwart-wit.

Noë en Zoë shoppen

De collectie is al even verkrijgbaar en een aantal populaire items zijn al uitverkocht. Je vind het merk Noe & Zoe bij de volgende verkooppunten:

noe-zoe.com | Pearls & Swines | Orange Mayonnaise | goldfish.be | studioaimee.com |

noe & zoe aw15

noe & zoe aw15

noe & zoe aw15

 

noe & zoe aw15 baby

Bekijk ook de zomercollectie van Noe & Zoe. Meer wintercollecties zien? Bekijk de tag AW15.

Beeld: Noe & Zoe

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.