Kind Kleding

H&M Kids AW15: high fashion voor kinderen

hm kids studio collection aw15

H&M neemt deze herfst en winter de kinderen mee de ruimte in! Niet letterlijk gelukkig, maar de H&M kids AW15 kledingcollectie is wel deels geïnspireerd door het heelal en dat levert prachtige kledingstukken op. 

Galaxy en confetti

De kleding van de H&M kids collectie voor deze herfst en winter bevat weer een aantal mooie prints, zoals galaxy en confetti. Daarnaast zijn er een aantal kledingstukken met een robot of raket en colour blocking prints.

Naast de kledingstukken zijn er ook gave accessoires zoals rugzakken en petten. Volgens H&M zijn de belangrijkste items van de collectie een bomber jack, alle gebreide items en sneaker laarsjes.

Denim, jersey en wol

De collectie voor dit najaar heeft veel speelse accenten en combineert zachte stoffen met street style prints en kleuren. Naast denim en jersey, heeft de kledingcollectie ook items van wol en nylon.

H&M Kids AW15

Pernilla Wohlfarht, H&M’s Head of Design, zegt over de collectie: ‘De H&M Kids najaarscollectie is een mix van fashion en lol. Stuks zoals het bomber jack zijn onmisbaar en essentieel voor het seizoen, terwijl de breisels en verschillende prints ervoor zorgen dat kinderen kunnen spelen met hun outfit’.

Shoppen

De H&M kids collectie is vanaf 17 september verkrijgbaar online in de H&M webshop en in 140 winkels.

H&M Kids collectie in actie zien? In de nieuwste Mama & Family staat foto’s van een fashion shoot met veel items van deze collectie. Meer collecties voor deze herfst en winter zien? Bekijk de tag AW15.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reageren
    Karin
    september 15, 2015

    Tof! En ook eens wat leuke niet truttige jongenskleding 🙂

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    september 18, 2015

    Het valt me op dat er best veel broeken van joggingstof bij zitten!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.