Mama

Black Friday 2015: shop bij de leukste webshops!

black friday shoppen webshops lijstje

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, wat gevierd wordt in de Verenigde Staten, waarop vele winkels stunten met gigantische kortingsacties. En hoewel we in Nederland natuurlijk niet Thanksgiving vieren, kunnen we gelukkig wel meegenieten van Black Friday want wereldwijd doen webshops mee! 

Bekijk de kortingen voor BLACK FRIDAY 2017!

Bij deze een lijstje met een aantal leuke webshops die ook meedoen met Black Friday. Het zijn zowel Nederlandse als internationale webshops, dus let even goed op als je een bestelling gaat doen zodat je niet ongemerkt veel verzendkosten gaat betalen.

ikdraag.nl

Als je nog een goede ergonomische draagzak of draagdoek wilt aanschaffen, ben je bij ikdraag.nl aan het juiste adres. Tip: er zijn een aantal Tula’s afgeprijsd!

zoetehert.nl

Shop speelgoed, kinderkleding en accessoires uit de sale met extra korting. Gebruik de BLACKFRIDAY.

koetjesenkaartjes.nl

In de webshop Koetjes & Kaartjes vind je veel mooie kaarten, posters en andere stationery, maar ook kinderkleding en woonaccessoires. Alle producten binnen de categorie ‘Black Friday’ zijn afgeprijsd.

enlasnubes.nl

Koop bij En Las Nubes veel mooie kinderkleding, kinderkameraccessoires en stationery. Op de speciale ‘Black Friday’ pagina vind je producten met kortingen van 8% tot 62%.

vanmariel.nl

Veel mooie posters, woonaccessoires en ook zwart-witte stationery. Bekijk de hele webshop van vanmariel.nl voor alle aanbiedingen.

noe-zoe.com

Het fijne merk Noe & Zoe biedt met de code BLACKFRIDAY20 20% korting op de hele collectie. En de kleding van Noe & Zoe is erg mooi!

studioaimee.com

De webshop Studio Aimee met mooie kinderkleding en woonaccessoires biedt op alles korting met Black Friday, geen code nodig.

styleyourmini.com

Bij Style Your Mini vind je lieve kinderkleding met unieke prints en patronen, met de code MYLUCKYFRIDAY krijg je 20% korting op de volledige collectie.

blojor-mjolk.com

Koop Scandinavisch design bij Blojor & Mjolk met bijzondere kortingen. Bekijk de producten met kortingen in de webshop.

diapers-and-milk.com

Bekijk eens de prachtige babyleggings van het merk Diapers & Milk, nu met 20% korting. Mooie, strakke designs voor jongens en meisjes.

kinderwonderland.nl

Koop de zwart-wit dekens van Little Pop Studios met 10% korting bij Kinder Wonderland.

beetlesandbugs.com

Prachtige kinderkleding van bekende merken zoals Moi en accessoires voor de kinderkamer vind je bij Beetles & Bugs, met de code BLACK krijg je 30% korting.

degeleflamingo.be

De webshop De gele flamingo heeft vele mooie kinderkameraccessoires, speelgoed en andere handige en mooie producten voor kinderen. Met de code BLACKFRIDAY krijg je 20% op geselecteerde producten.

goodmorningsunshine.nl

Met de code ‘Black’ krijg je 30% korting op alles in de webshop Good Morning Sunshine, daar kun je mooie kinderkleding shoppen.

picnik-barcelona.com

Het merk Picnik Barcelona verkoopt prachtige kleding die je kunt kopen met 20% korting, gebruik de code PBF.

marmar.dk

Bij het merk MarMar Copenhagen vind je veel mooie kinderkleding, vooral voor meisjes zitten er mooie items tussen. Je krijgt nu 30% korting op de AW15 collectie.

beauloves.co.uk

Shop bij Beau Loves met 35% korting! De korting geldt op alle producten in de webshop, dus je kunt de AW15 collectie met fikse korting bemachtigen.

pearlsandswines.com

Merken als Tiny Cottons en Donna Wilson koop je bij Pearls & Swines met 20% korting. Bekijk nog veel meer mooie spullen in de webshop.

frnkys.com

Bij het merk FRNKYS krijg je op geselecteerde producten een korting van 27%. Dat betekent veel mooie en best chique kinderkleding kopen met een leuke korting.

NIEUW

minirodini.com

Misschien heb je de foto’s van de Mini Rodini AW15 collectie al gezien, daar zitten een aantal mooie kledingstukken met tijgerprints tussen. Als je drie producten met tijgerprints koopt, krijg je er een gratis.

paperstories.nl

Bij Paperstories vind je veel mooie stationery producten zoals masking tape en notitieboekjes en met de code ‘BLACK’ krijg je 20% korting.

imps-elfs.com

Op alle kinderkleding van Imps & Elfs krijg je 25% korting met de code BLACK FRIDAY. Het merk heeft vooral mooie kleding voor de allerkleinsten.

miniwilla.se

Ken je de mooie posters en producten van MiniWilla nog? Shop ze nu met 20% korting met de code ‘BLACK’.

cissywears.com

Het wordt lastig om nog iets ‘on stock’ te vinden, want het ging heel hard bij Cissy Wears. Maar je vindt dan ook vele mooie producten en kinderkleding van bekende merken in de webshop en met de code BLACKISMYHAPPYCOLOUR krijg je 50% korting.

carlijnq.nl

Bij CarlijnQ krijg je 30% korting op de volledige collectie met de code BLACKFRIDAY, dat betekent veel mooie zwart-witte kinderkleding en kinderkameraccessoires kopen.

buddyandbear.com

Koop superleuk servies voor kinderen bij Buddy & Bear met 20% korting, gebruik de code BLACKFRIDAY.

 

Heb je nog tips voor leuke webshops die meedoen aan Black Friday? Deel de link in de reacties of stuur een mailtje naar mamalifestyenl@outlook.com, dan voegen we de shop toe. Gedurende de dag zullen we webshops toe blijven voegen, dus houd deze pagina in de gaten.

Kijk voor precieze details van de genoemde acties altijd nog even op de website of social media van de desbetreffende webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  • Reageren
    Margot
    november 27, 2015

    Fijn! Handig! Lekker shoppen straks na werktijd, hihi. Depot74.com heeft trouwens ook korting op geselecteerde items. En korting op de verzendkosten met de code ‘blackfriday’. Kwam ik toevallig net tegen op Instagram. 🙂

  • Reageren
    Patricia
    november 27, 2015

    Heel fijn zo een lijstje! Eens kijken of ik nog iets leuks kan scoren voor een leuke prijs!

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    november 27, 2015

    Bedankt voor het overzicht! Ik houd van kortingen : )

  • Reageren
    Pauline
    november 27, 2015

    Topper! Ik heb m’n slag geslagen bij popupshop.net… -50%(!!!) En boven €150,- gratis verzending.. je snapt, ik heb me blut geshopt voor de kleine man haha. Zeker toevoegen nog waard denk ik, is alleen nog vandaag ;). Xx

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.