Beauty Mama

Treacle Moon: voor een heerlijk mamamomentje

Treacle Moon doucheproducten

Als mama heb je soms even tijd nodig voor jezelf; even geen zorgen, geen kindje om je heen. Deze momenten zijn schaars als mama en niet altijd even gemakkelijk te vinden. Toch kan een simpele douche zonder publiek al een genietmomentje zijn. De producten van Treacle Moon maken een douche extra lekker en zo kun je als mama even bijkomen.

Yummy!

Treacle Moon is, zoals ze zelf zeggen, gewoon ‘yummy’! De producten hebben heerlijke geuren, zorgen goed voor je huid en de verpakkingen zien er ook geweldig uit! Ze zouden zeker niet misstaan in je badkamer. Door de vrolijke kleuren en leuke teksten zien ze er niet uit als een standaard douchegel en maken ze gelijk de badkamer wat vrolijker.

Verschillende geuren

Treacle Moon heeft veel verschillende lekkere geuren. Zo hebben ze bijvoorbeeld The Honeycomb Secret, een heerlijke zoete geur om mee wakker te worden. De verpakking ziet er heel lief uit met kleine bijtjes en een bijpassende tekst. Houd je meer van een wat frisse geur, probeer dan eens Warm Apple Pie. Een lekkere frisse, zoetzure geur die je doet denken aan lekkere warme appeltaart. Sommige geuren zijn niet alleen verkrijgbaar als bad- en douchegel, mar ook als bijvoorbeeld hand & bodylotion. De lijn The Raspberry Kiss bijvoorbeeld heeft ook heerlijke hand & bodylotion. Deze ruikt heerlijk zoet, net als een snoepje.

treacle moon doucheproducten

Fijne extra’s

Een fijne bijkomstigheid is dat Treacle Moon hun producten niet test op dieren, geen dierlijke producten bevat en dat het geschikt is voor vegetariërs. Daarnaast doen ze mee aan liefdadigheidsprojecten. Sinds 2007 helpen ze zo’n 60 kinderen per jaar met financiele ondersteuning en ondersteunen ze ontwikkelingsprojecten op lange termijn. Des te meer reden om deze producten in je badkamer te hebben staan.

De producten van Treacle Moon zijn te verkrijgen bij bijna alle vestigingen van Albert Heijn en Etos. In alle Albert Heijn XL vestigingen is het gehele assortiment te verkrijgen, maar je kunt de douchegels bijvoorbeeld ook via Albert Heijn Online bestellen. Je betaalt €4,95 voor een fles van 500ml. Een leuke prijs voor een heel leuk en lekker product.

Dus, zoek je nog een leuk kerstcadeau of wil je jezelf eens lekker verwennen. Ren naar de winkel, leg je kinderen in bed en pak een heerlijk momentje voor jezelf. Je hebt het verdiend!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter