Feest Vaderdag

Allerlei handige last minute tips voor vaderdag

vaderdag marike mamalifestyle

Oeps, het voorbereiden voor vaderdag is er hier een beetje bij ingeschoten. Als dat bekend voorkomt, kan ik je nu geruststellen met deze last minute tips voor vaderdag. 

vaderdag hema boxersnor-folk Frank Javian

Kleding cadeautips

  • twinning shirts: bij By Ferial kun je t-shirts bestellen in dezelfde print voor papa’s en hun kroost. Je kunt kiezen uit verschillende prints, dus grote kans dat er wel wat leuks tussen zit.
  • matching ondergoed: de ‘good old’ Hema heeft boxers gemaakt voor vaders en hun zonen, alleen voor de echte Hema fans! De boxers zijn er in twee kleuren voor de grote en kleine mannen.
  • samen zwemmen: er is weinig leuker dan samen spetteren in het water, dat heeft Next ook goed begrepen, want zij verkopen matching zwemshorts. Zo wordt samen zwemmen wel heel erg leuk.
  • work hard, play hard: vorig jaar gaf ik de machting t-shirts van Nor-Folk met vaderdag. Work Hard uiteraard voor Frank en Play Hard voor Javian.

Snoepgoed voor papa

Stiekem houden papa’s ook van chocolade toch? Om papa ook zijn chocolademomentje te gunnen, hebben wij vier goede tips voor cadeautjes:

  • anderechocolade.nl: laat een pakket samenstellen met bijzondere chocoladerepen.
  • chocstar.nl: bestel een van de speciale vaderdagrepen of stel zelf een reep samen.
  • tonychocolonely.com: wie kent Tony niet? Bestel de speciale wikkel voor vaderdag.

Toffe boeken voor papa

Stationery pakket voor papa

Voor dit toffe pakket van My Paperstation moet je wel snel zijn, want op de Facebookpagina zag ik dat je voor 14 juni moet bestellen wil je er zeker van zijn dat het op tijd binnenkomt. En anders kun je papa misschien overhalen om vaderdag een weekje later te vieren, maar dan mét tof cadeaupakket.

Nog meer tips

Kijk bij love4kidz.nl voor cadeautips voor echte barbecue-papa’s. Nog meer tips nodig? Bekijk cadeautips bij vtwonen.nl, hema.nl of debijenkorf.nl.

Voor Bladendokter schreef ik over drie bijzondere tijdschriften voor vaders.

printable-fathers-day-gift-tags-almost-makes-perfect-

Printables voor vaderdag

DIY?

Op Pinterest heb ik veel leuke ideeën verzameld, zoals printables en cadeautips, maar ook leuke zelfmaakideeën. Neem een kijkje!

 

Kijk voor een sneakpeek van Vaderdag 2015 bij ons thuis mijn mamalifestyle maandoverzicht.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.