Kerst

Fijne feestdagen namens Mamalifestyle.nl + heel veel leuke tips

Kerstwens van Mamalifestyle.nl

Hoera, het is kerst! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen met veel gezelligheid, liefde en lekker eten. Bij deze nog wat leuke last-minute tips voor een heerlijke kerst! 

Mamalifestyle-december-2015-27-olijvenkrans

Eetbare kerstkrans

Nog op zoek naar een last minute hapje voor op tafel? Deze kerstkrans met olijven, mozzarella, cherrytomaatjes en rozemarijn staat snel op tafel en ziet er feestelijk uit. Nog een leuke tip vind je in het Mamalifestyle maandoverzicht van december 2015. Of bekijk de makkelijke voorgerechten voor een kerstdiner.

meri meri christmas kersttafel

Kersttafel dekken

Voor het bestellen van de leuke producten van Meri Meri ben je helaas te laat – hoewel je misschien in de uitverkoop kunt slagen voor volgend jaar – maar misschien doe je nog inspiratie op! Veel producten van Meri Meri kun je misschien namaken met gekleurd papier.

buddy and bear's christmas play app

Kerst app

Het kan zomaar voorkomen dat je jouw kind even wilt afleiden, dat kan perfect met de leuke app ‘Buddy and Bear’s Christmas Play’. Perfect voor peuters, maar ook oudere kinderen zullen de app best leuk vinden.

vierundfunfzig kleurplaat kerst printables

Kerst printables

Van cadeaupapier tot placemats en kerstdecoratie: bekijk onze lijst met kerst printables om deze kerst net wat leuker of makkelijker te maken.

 

kerstboom stickers versieren

Kerst knutselen

Lekker thuis met kerst? Ga samen knutselen met de kinderen! Bekijk een aantal leuke ideeën voor kerstknutsels, vooral erg geschikt voor peuters.

npo zappelin kerstliedjes nienke

Kerstliedjes

Ook superleuk: samen kerstliedjes zingen! En geen nood als de teksten van kerstliedjes niet meer bekend zijn, gewoon samen het Youtubekanaal van NPO Zappelin bekijken!

kerst kinderkamer kerstboom

Kerst in de kinderkamer

Versier samen met de kinderen ook de kinderkamer! Zet bijvoorbeeld een minikerstboom op de kinderkamer of gebruik muurstickers. Meer ideeën kun je bekijken in de vtwonen blog.

kindvriendelijke witte kerstboom candy canes

Kindvriendelijke kerstboom

En wil je na kerst op zoek gaan naar kerstdecoratie in de uitverkoop? Bekijk de kindvriendelijke witte kerstboom voor inspiratie.

 

Bekijk ook onze last-minute tips van vorig jaar of de vele honderden ideeën op het Pinterestboard ‘Holidays – Christmas Ideas‘ of ‘Holidays – Christmas Foodies‘.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.