Kind Kleding

Mini Rodini Oh La La: speciale collectie!

mini rodini oh la la romper

Oh la la… Vanaf NU is de nieuwste collectie van Mini Rodini te koop: Mini Rodini Oh La La. Een bijzondere collectie die eigenlijk zomaar even tussendoor komt. 

Mini Rodini Oh La La

De speciale collectie ‘Mini Rodini Oh La La’ is geen onderdeel van de wintercollectie, maar een opzichzelfstaande collectie. Het is een duurzame kleine, exclusieve collectie verkrijgbaar bij Mini Rodini, maar ook enkele speciale verkooppunten zoals bijvoorbeeld Big en Belg in Amsterdam – kleine tip: Big en Belg wil ook verzenden als je het lief vraagt.

De collectie bestaat uit onesies, leggings, t-shirts met de ‘Oh La La’-print en jurkjes, winterjas en rompers met de ‘Dashing Dogs’ print. Daarnaast zijn er ook accessoires verkrijgbaar. Alle producten zijn gemaakt met de fijnste kwaliteit en stoffen zoals 100% biologische merino wol, biologisch katoen, gerecycled polyester en microdermal.

Hoewel de ‘Oh La La’-print niet per se verbonden is met de huidige wintercollectie, heeft de ‘Dashing dogs’-print wel een link met het thema ‘Darling Britain’ van de Mini Rodini AW17 collectie.

mini rodini oh la la onesie mini rodini oh la la dashing dogs winterjas

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.