Fashion Feest Mama Moederdag

De mooiste t-shirts en truien alleen voor mama’s

Als ik op straat loop zonder kinderen, ziet niemand dat ik moeder ben. En dat vind ik wel eens jammer. De oplossing: een t-shirt speciaal voor mama’s. De leukste die ik kon vinden heb ik verzameld in deze blog. 

pluk&paloma the bee and the fox mama bird t-shirt

Mama Bird

Een simpel t-shirt met de tekst ‘Mama Bird’ van het merk ‘The Bee & The Fox’ en ja, voor de kinderen zijn er t-shirts en rompertjes met ‘Baby Bird’. Ook nog eens ideaal voor twinning dus. Het ‘Mama Bird’-t-shirt kun je bestellen bij Pluk & Paloma.

pluk & paloma the bee and the fox super mom t-shirt

Super Mom

Van hetzelfde merk als het ‘Mama Bird’-t-shirt een t-shirt met de tekst ‘Super Mom’. Perfect voor de momenten waarop mama zich niet even een supermama voelt en met dit shirt zich weer even kan herinneren hoe goed ze het doet. Het ‘Super Mom’-t-shirt is ook bij Pluk & Paloma te bestellen.

mama bear t-shirt little loved ones

Mama Bear

Ook van ‘The Bee & The Fox’ het shirt met ‘Mama Bear’. En ook van deze variant is er bijvoorbeeld een ‘Papa Bear’. Dit ‘Mama Bear’-shirt is te koop bij Little Loved Ones.

planet motherhood little loved ones

Planet Motherhood

Mijn favoriet in dit lijstje: het t-shirt met Planet Motherhood. Dit shirt is van het merk Organic Zoo en er is ook een variant met ‘Planet Childhood’, superleuk. Het ‘Planet Motherhood’-t-shirt is te bestellen bij Little Loved Ones.

 

momlife sweater gele flamingo

#momlife

Geen t-shirt, maar een sweater met de tekst #momlife. Lekker comfortabel voor de dagen als mama thuis is met de kinderen en toepasselijk qua tekst. De trui met ‘#momlife’ is te bestellen bij De Gele Flamingo.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.