Eten&drinken Feest Moederdag

Moederdag chocolade: speciaal voor mama

Tegenwoordig zijn er zoveel bijzondere soorten chocolade en chocoladecombinaties dat er voor iedereen wel een favoriet te vinden is. En speciaal voor Moederdag zijn er een heleboel leuke verpakkingen, smaken en boxen verkrijgbaar. 

tony chocolonely moederdag knettersuiker

Tony Chocolonely, je bent de beste

‘Tony Chocolonely’ heeft een speciale Moederdag-wikkel voor hun chocolade met de tekst ‘mam je bent de beste! (want ik ben knettergoed gelukt)’. De tekst past erg leuk bij de smaak ‘wit – framboos – knettersuiker’, maar is met elke smaak te bestellen en dus ook de favoriete smaak van jouw moeder. Voor mij hoeft die niet aangepast, want ik ben dol op deze zoete en knetterende combinatie met witte chocolade.

Je kunt de speciale reep voor Moederdag bestellen in de webshop van Tony Chocolonely.

chocolade chocstar moederdag hart

Mama’s favorieten bij Chocstar

Bij ‘Chocstar’ kun je zelf een chocoladereep samenstellen en met alle verschillende opties op het gebied van noten, kruiden, fruit en snoep zitten de favoriete smaken van mama er altijd tussen. Vind je het lastig om een keuze te maken uit alle smaken? Bestel een chocoladereep samengesteld door bekende (mama)bloggers of een van de aangeraden opties voor Moederdag.

Bekijk de speciale repen of stel zelf een chocoladereep samen bij chocstar.nl.

brownies per post moederdagbox brownies

Moederdagbox met brownies per post

Via ‘Brownies per post’ kun je een speciale moederdagbox met brownies laten verzenden. In de box zitten uiteraard de welbekende brownies, maar ook wat extra’s om de brownies nog lekkerder te maken. Een superlekker pakketje om per post te ontvangen natuurlijk.

Bestel de moederdagbox via de webshop van Brownies per post.

 

stach food witte chocolade lemon poppy seeds

Speciale smaken van Stach

Niet speciaal voor Moederdag, maar wel erg lekker: de speciale smaken van de chocoladerepen van Stach. Denk aan combinaties zoals melkchocolade met marshmellow en caramel fudge of melkchocolade met pindakaas en popcorn. Op mijn verlanglijstje staan witte chocolade met gin tonic en limoen en witte chocolade met citroen en maanzaad.

De chocoladerepen van Stach zijn online verkrijgbaar bij Hudson’s Bay.

jack fudge moederdagbox

Moederdagbox vol met fudge van Jack

Geen chocolade, maar wel ook heel erg lekker: fudge van Jack Fudge. En aangezien er meerdere smaken in een doosje zitten, waaronder chocolade, ook heel passend in dit lijstje. Er zijn twee speciale Moederdagboxen verkrijgbaar met een assortiment aan verschillende smaken fudge. De boxen worden ingepakt bezorgd met kaart, ideaal als cadeau.

Bekijk de boxen op de website van Jack Fudge.

Bekijk nog meer inspiratie voor moederdag →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.