Over Mamalifestyle.nl

Welkom op mamalifestyle.nl – een online magazine over alle toffe en bijzondere dingen in het leven van een mama. Mijn naam is Marike Bijlsma en mamalifestyle.nl is mijn domein.

Mamalifestyle.nl ben ik gestart in 2014 omdat het moederschap zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn leven en ik er niet over uitgepraat raakte over alles wat erbij komt kijken en al het moois wat er te vinden is voor mama’s en kinderen.

 

Welkom op Mamalifestyle.nl, online magazine over – verrassend – mamalifestyle! Hier vind je alle tips, trucs, producten en informatie om een hippe mama te kunnen zijn.

Het leven van een mama is druk. Van de zorg voor één of meerdere kinderen tot de combinatie met (thuis)werken, huishouden, winkelen en een sociaal leven. Mamalifestyle helpt je graag een handje en geeft je tips, adviezen en adresjes om jouw leven als mama zo tof mogelijk te maken.

De nadruk van Mamalifestyle.nl ligt op lifestyle onderwerpen zoals kinderkleding, kinderkamers en alle fijne producten voor de hippe mama. Maar ook tips en trucs voor het dagelijks leven komen voorbij.

Mamalifestyle.nl is er speciaal voor mama’s, maar ook als je (nog) geen mama bent, ben je natuurlijk welkom!

Bekijk wie er onderdeel zijn van de redactie of neem contact met ons op.