Redactie van Mamalifestyle.nl

Bij een online magazine hoort uiteraard ook een redactie. Maak kennis met de redactie van mamalifestyle.nl en lees meer over wie wat doet en schrijft.

Lees meer over mamalifestyle.nl of bekijk onze contactpagina.

mamalifestyle-redactie-marike-bijlsma

Marike Bijlsma – hoofdredacteur

Marike woont samen met Frank, is mama van peuter Javian (2) en oprichter en hoofdredacteur van mamalifestyle.nl. Dagelijks online tussen het voetballen met Javian door, druk met teksten schrijven en het aansturen van de redactie. Naast mamalifestyle.nl ook werkzaam als freelance eindredacteur, webredacteur en SEO-expert voor onder andere vtwonen.nl.

mamalifestyle-redactie-marlies

Marlies Postma-Sienot – tekstredacteur

Marlies is getrouwd met Germ en moeder van de tweejarige Yfke; een prinses in de dop, precies zoals haar moeder het graag ziet. Marlies werkt als assistent-Huismanager bij een Ronald McDonald Huis en is freelance tekstschrijver.

mamalifestyle-redactie-janneke-koijen

Janneke Koijen – tekstredacteur

Janneke is getrouwd met Max, mama van Juultje en Gijs en zwanger van de derde. Ze houdt van pannenkoeken, pilates, bloemen, smoothies, markten bezoeken, verse noten en langs opa’s moestuin gaan voor de lekkerste aardbeien! Ontbijtjes maken, kookboeken doorpluizen; ze is er gek op. Samen met haar gezin gaat ze op ontdekkingstocht naar een healthy lifestyle.

 denise betsema redactie mamalifestyle

Denise Betsema – tekstredacteur

Denise woont samen met haar grote liefde(s) op het eiland Texel. Ze is moeder van een zoon Jukka en een dochter Wolf. Ze is blogger op Deniesoverseas, studente Toegepaste Psychologie en Instagram addict. Verder houdt ze van surfen, wielrennen, Tony Chocolonely, fotograferen en heel veel meer.

 redactie mamalifestyle.nl Nicoline Ramak

Nicoline Ramak-van der Ent – tekstredacteur

Nicoline is getrouwd met Helmut en mama van Elisa (december 2014). Ze woont met haar gezin en hond op een boerderij in het Groene Hart. Ze blogt op mapetitecherie.nl, is zangeres en geeft zangles. Naast het moederschap, bloggen en zingen houdt ze van chocolade, gamen, de kleur roze en is ze verslaafd aan Instagram en Youtube.

Wil je ook aan de slag voor mamalifestyle.nl? Stuur een mailtje naar mamalifestylenl@outlook.com met als onderwerp ‘sollicitatie’ dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.