Reizen Uitgaan & reizen

Kidskompas Amsterdam

Kidskompas Amsterdam reisgids

Amsterdam biedt zoveel meer dan alleen de Dam, maar waar begin je als Amsterdam wilt ontdekken met kinderen? Kidskompas Amsterdam helpt je op weg! 

Praktische reisgids

De leukste musea, bezienswaardigheden, activiteiten, winkels en restaurants van Amsterdam geschikt voor kinderen. Samen met plattegronden van de stad verzameld in een praktische reisgids die is opgedeeld in wijken.

Alle antwoorden

Daarnaast vind je in deze gids ook leuke weetjes over onze hoofdstad. Waar vind je het oudste huis van Amsterdam? Wat is een saffie? Hoe eet je haring op zijn Amsterdams? Kidskompas Amsterdam heeft alle antwoorden. Zo krijgt een dagje Amsterdam pas echt een cultureel tintje.

Kidskompas Amsterdam is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De reisgids is geschreven door Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam. Kidskompas Amsterdam kost 12,95.

Naast de Kidskompas Amsterdam zijn er ook reisgidsen voor Londen, Parijs en Barcelona. Er zijn ook speciale kinderlandkaarten voor Frankrijk, Italie, Belgie en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast zijn er apps voor Londen, Parijs, New York en Barcelona. Je vindt alle informatie op kidskompas.nl.

amsterdam

Winactie Kidskompas Amsterdam

De voorjaarsvakantie is aantocht, tijd voor een dagje Amsterdam! En dan komt de Kidskompas Amsterdam goed van pas! MamaLifestyle.nl mag 1 exemplaar weggeven. Laat een reactie achter met een geldig emailadres om kans te maken. Op 18 februari wordt de winnaar hier bekend gemaakt.

Deze winactie is afgelopen, de winnaar is Lies.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  iooon
  februari 12, 2015

  Ik maak graag kans. Lijkt me erg leuk voor het achternichtje en neefje van Stefan.

 • Reageren
  Lies
  februari 13, 2015

  Leukleukleuk! Ik maak graag kans!

 • Reageren
  wimke
  februari 14, 2015

  Dat doen we veel te weinig in eigen land op ontdekkingstocht, leuk zo’n kompas!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.