Mama

Steun meisjes wereldwijd tijdens Wereldmeisjesdag

wereldmeisjesdag: freeagirl en L'oreal - Redactie van Mamalifestyle.nl

11 oktober is het Wereldmeisjesdag, een initiatief van de VN om aandacht te vragen voor de ongelijkheid waar meisjes wereldwijd mee te maken krijgen. Stichting Free a Girl en L’Oréal Paris hebben een actie bedacht waarmee je jouw steun aan meisjes wereldwijd kunt laten zien. Ook de redactie van Mamalifestyle.nl doet mee. 

#omdatzijhetwaardis

L’Oréal Paris en Free a Girl vragen je om op 11 oktober een selfie te delen met (roze) lippenstift en de hashtags #omdatzijhetwaardis en #freeagirl. Met het delen van jouw maak je ook nog eens kans op prijzen van L’Oréal Paris.

wereldmeisjesdag l'oreal paris la vie en rose lippenstift nagellak free a girl omdatzijhetwaardis

La Vie en Rose

Smaakt de lippenstift naar meer? Koop dan in de maand oktober een lippenstift van de nieuwste collectie van L’Oréal Paris: La Vie en Rose, want per verkochte lippenstift doneert L’Oréal Paris €1 aan de stichting Free a Girl.

Vier prachtige vrouwen hebben hun naam aan de nieuwe collectie La Vie en Rose verbonden: Blake Lively, Doutzen Kroes, Jennifer Lopez en Julianne Moore. Daardoor zijn er nu vier bijzondere lipsticks en nagellak te koop in vier verschillende kleuren roze.

Stichting Free a Girl

De opbrengst van de actie in samenwerking met L’Oreal Paris zal gebruikt worden om meisjes uit bordelen te bevrijden, opvangen en terug te brengen naar hun wanhopige moeders. Ook zonder een lippenstift te kopen kun je Free a Girl steunen, bekijk daarvoor de actiepagina om een donatie te kunnen doen. Je kunt meer lezen over het werk van Free a Girl op de website. Want elk meisje is mooi en elk heeft het recht om op te groeien in vrijheid.

wereldmeisjesdag denise betsema wereldmeisjesdag janneke koijen wereldmeisjesdag marike bijlsma wereldmeisjesdag marlies postma-sienot wereldmeisjesdag nicoline ramak

Dit artikel bevat een affiliatelink. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.