Feest Mama Moederdag Shoppen

Cadeautips voor mama’s: voor de koffieliefhebbers

mamalifestyle juli 2015 18 koffie werken

Ze drinkt meerdere koppen koffie per dag, gaat nooit de deur uit zonder een kop koffie voor onderweg, heeft voor elke stad een lijst met goede adresjes voor koffie en heeft meer mokken in huis dan wijnglazen: klinkt bekend? Dat komt goed uit, want wij hebben toffe moederdag cadeautips voor koffieliefhebbers. 

Naast dat koffie drinken erg gezellig kan zijn, kan koffie er ook voor zorgen dat mama op haar benen blijft staan. Want als een kind niet doorslaapt of er veel zorgen zijn, kan koffie voor de boost zorgen om toch de dag door te komen. Een goede kop koffie is dus voor veel mama’s bijna bittere noodzaak. Gelukkig zijn er genoeg cadeau’s te bedenken die koffie maken en drinken net wat leuker maken.

Moederdag koffie barista co vormen giftset

Koffie maken als barista

Figuurtjes in de koffie maken vereist best wel wat training, gelukkig maken de vormen van Barista&Co het een stuk makkelijker doordat je met deze set en wat cacao al snel een bijzondere koffie hebt. Bestel deze vormen giftset bij vtwonen.nl.

moederdag koffie nicolas vahe koffiesiroop caramel

Koffiesiroop van Nicolas Vahe

Het drinken van koffie wordt een waar feestje met deze koffiesiroop. Eigenlijk is deze fles bijna te mooi om te gebruiken en karamel is natuurlijk niet heel erg gezond, maar af en toe heeft mama wel een extra lekkere koffie verdiend. Bestel de koffiesiroop bij wonenmetlef.nl.

Moederdag koffie mokken xenos

Koffiemokken

Elk kopje koffie verdient natuurlijk een mooie mok. Koop bijvoorbeeld deze set met mintgroene mokken met wolken, dan kan mama gelijk even wegdromen bij een kop koffie. Bestel de koffiemokken bij xenos.nl.

Moederdag koffie coffee to go mug

Koffiebeker to go

Er is een woord voor als iemand niet genoeg koffie heeft gedronken: ‘depresso’. Wees dat moment voor en geef mama een koffiebeker to go met de tekst ‘Despresso (noun) – the feeling you get when you run out of coffee‘. Deze koffiebeker is ook als mok verkrijgbaar. Bestel deze koffiebeker bij vtwonen.nl.

moederdag koffie koffiecapsulehouder xenos

Koperen koffiecuphouder

De meeste koffiecups voor Nespresso apparaten hebben mooie kleuren, zonde om die in een kast op te bergen! En deze koffiecuphouder van koper ziet er ook nog eens heel mooi uit in de keuken. Bestel de koffiecuphouder bij xenos.nl.

Moederdag koffie zoku iced coffee maker

Zoku voor ijskoffie

Op zomerse dagen is koffie niet altijd lekker om te drinken, ijskoffie is dan een meer verfrissende optie. De Zoku Iced Coffee Maker maakt ijskoffie maken wel heel gemakkelijk. Bestel de Zoku Iced Coffee Maker bij vtwonen.nl.

moederdag koffie nespresso aeroccino 3 black

Melkopschuimer van Nespreso

Als liefhebber van cappuccino of latte macchiato kun je niet zonder een melkopschuimer. De melkopschuimer van Nespresso is een enorme aanrader, want hij maakt altijd perfect schuim en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ik heb zelf de Aeroccino 3, maar er is net een nieuwe uit. Bestel de melkopschuimer bij nespresso.nl.

moederdag koffie nicolas vahe koffiemolen retro

Koffiemolen van Nicolas Vahe

Koffiebonen malen wordt een stuk leuker met deze retro machine van Nicolas Vahe. En het apparaat staat dankzij de mooie mintkleur ook best leuk in de keuken. Bestel de koffiemolen bij wonenmetlef.nl.

moederdag koffie RUB coffee scrub

Koffiescrub

Naast koffie drinken kun je koffie ook meenemen in de badkamer, als scrub welteverstaan. Rub The Coffee Scrub is een koffiescrub gemaakt van koffieafval, ook nog eens een duurzaam cadeau dus. Bestel de koffiescrub bij therubscrub.com.

Bekijk ook de moederdag ideeën op mijn Pinterestboard.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.