Mama Shoppen

Cadeautips voor mama’s: voor wat extra liefde

Moederdag cadeautips liefde hartjes

Vier de liefde voor jouw moeder of partner met deze fantastische cadeautips vol met liefde! Denk aan cadeautjes met hartjes, de woorden liefde of met het thema liefde. Leuke moederdag cadeautips of bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. 

moederdag cadeau koekenpan hart

Hartvormige koekenpan

Waarschijnlijk verwacht mama wel een moederdagontbijt, daar past natuurlijk perfect een gebakken eitje in hartjesvorm bij. Met de hartvormige koekenpan heb je supersnel zo’n liefdevol eitje gebakken. Bestel de koekenpan bij gadgethouse.nl.

moederdag cadeau mok vitra

Mok met hart van Vitra

Bij het ontbijt hoort natuurlijk ook een kopje koffie of thee en deze mok van Vitra heeft een print van een grafisch hart met de tekst ‘love’, dat zal mama vast enorm lief vinden. Bestel de mok met hart van Vitra bij vtwonen.nl.

moederdag cadeau bakvorm hart

Siliconen bakvorm met hart

Bak een taart voor mama met deze siliconen bakvorm in de vorm van een hart. Inspiratie voor recepten vind je op onze website, dan heb je sowieso een relatief gezonde taart of cake. Bestel de bakvorm bij gadgethouse.nl.

moederdag cadeau hart puzzel

Houten puzzel

Ben je op zoek naar een cadeau waardoor mama samen met de kinderen kan spelen? Deze houten puzzel in de vorm van een hart is dan ideaal. Eigenlijk bedoeld voor Valentijnsdag, maar ook erg leuk voor moederdag. Bestel de puzzel bij cadeau.nl.

moederdag liefde hema douchemousse

Douchemousse van Hema

Moederdag is bij uitstek de dag om mama haar rustmoment te gunnen en even relaxt te laten douchen. Daar hoort natuurlijk een fijne douchemousse bij, zoals deze van de Hema met de tekst ‘Happy Love’. Bestel de douchemousse bij hema.nl.

Moederdag cadeau paraplu hart

Paraplu in de vorm van een hart

Het Nederlandse weer laat de laatste tijd wat te wensen over, dat maakt een paraplu onmisbaar. Om het trotseren van de regen toch wat leuker te maken, kun je mama een paraplu in de vorm van een hart geven. Bestel de paraplu bij gadgethouse.nl.

Moederdag cadeau bakvorm hartjes

Bakvorm met hartjes

Wil je een lief en lekker cadeau voor mama? Bak dan zelf lekkere kleine gebakjes met een bakvorm met hartjes. Dat zal niet alleen lekker smaken, maar ook absoluut de liefde laten zien. Bestel de bakvorm bij debijenkorf.nl.

moederdag cadeau gelukskistje liefde

Gelukskistje van Return to Sender

Er zijn verschillende gelukskistjes te koop van Return to Sender, dit kistje staat bijvoorbeeld volledig in het teken van liefde met allerlei symbolische producten. Eventueel kun je het kistje nog personaliseren met een foto of lief briefje. Bestel het gelukskistje bij vtwonen.nl.

moederdag cadeau love letterlamp

‘Love’ letterlamp

Laat de liefde stralen met een lamp die letterlijk ‘love’ spelt. Er is in elke woning wel een plekje te vinden voor deze liefdevolle lamp, hij is verkrijgbaar in het rood en wit. Ook zonder de lichtjes aan te doen, heb je een prachtige lamp in huis. Bestel de lamp bij gadgethouse.nl.

 

Bekijk ook de andere moederdag cadeautips:

koffieliefhebbers | mama’s van vlinderkindjes | stiekem workaholics | mama’s die graag schrijven

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.