Feest

HET EK 2024 GAAT BEGINNEN!

Op vrijdag 14 juni 2024 om 21.00 uur start het Europees Kampioenschap 2024! Natuurlijk speelt ook het Nederlands Elftal mee, maar er zijn nog meer tips om van het héle EK te genieten.

Schema invullen met scores voor EK2024

Speciaal voor EURO 2024 heb ik een schema gemaakt met alle wedstrijden om zelf in te vullen met alle scores. Vooral omdat ik zelf geen mooi schema kon vinden wat ik graag een maand in huis heb hangen, maar bovenal omdat ik weet hoe leuk de kinderen het vinden om het schema bij te houden. Vooral in de groepsfase met wedstrijden kan er soms meerdere keren per dag een score ingevuld worden.

Het schema hangt bij ons op de deur in de woonkamer waar die goed zichtbaar is. Daarnaast hebben we deze op de juiste hoogte voor de kinderen opgeplakt met plakband en ligt er een pen in de buurt.

Je mag het schema wat ik heb gemaakt gratis downloaden en uitprinten voor eigen gebruik. Er zit wel heel veel werk in, dus mocht je een financiële bedankje willen sturen, dan kan dat via deze link.

DOWNLOAD HET EK SCHEMA HIER IN KLEUR

DOWNLOAD HET EK SCHEMA HIER IN NATUUR

Op speciaal verzoek: DOWNLOAD HET EK SCHEMA HIER IN HET ORANJE

Het schema is ontworpen voor liggend A3, maar kan ook uitgeprint worden op A4. Ik heb het schema bij de plaatselijke drukkerij laten afdrukken op A3.

ORANJE VOETBALPOOL

Ook leuk: wij organiseren weer een voetbalpool! Iedereen kan zich hier registreren en de wedstrijden voorspellen. Daarnaast hebben we bonusvragen voor extra punten, waardoor het tot het einde van het EK spannend blijft!

BEKIJK DE ORANJE.JAVIAN.NL VOETBALPOOL

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.