Contact

Mamalifestyle.nl

Welkom bij ons online magazine voor hippe mama’s, lees meer over mamalifestyle.nl. Bekijk wie er allemaal onderdeel zijn van de redactie van mamalifestyle.nl.

Social media

Je kunt Mamalifestyle.nl volgen op social media, we zullen hier de nieuwste artikelen delen en je krijgt een kijkje achter de schermen. Mamalifestyle.nl heeft momenteel een account op Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast kun je Mamalifestyle.nl volgen op Bloglovin zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste artikelen.

twitter.com/mamalifestylenl
facebook.com/mamalifestylenl
– instagram.com/mamalifestylenl
Bloglovin

Mamalifestyle.nl mailen

Wil je een mailtje sturen naar de redactie van Mamalifestyle.nl met tips, opmerkingen of ideeën? Dat kan naar mamalifestylenl@outlook.com. Om zo snel mogelijk een reactie te krijgen vragen we je in het onderwerp van je mail aan te geven waar het om gaat.

Samenwerken met Mamalifestyle.nl?

We vinden het erg leuk om met mooie merken en bedrijven te samenwerken en er zijn vele manieren voor samenwerking mogelijk. Stuur een mailtje als je geïnteresseerd bent naar mamalifestylenl@outlook.com.

Heb je een persbericht, evenement of product waarvoor je Mamalifestyle.nl wilt benaderen? Ook die mag je mailen naar mamalifestylenl@outlook.com. Vermeld in het onderwerp duidelijk of het om een persbericht, event of productreview gaat.