Over Mamalifestyle.nl

Welkom op mamalifestyle.nl – een online magazine over alle toffe en bijzondere dingen in het leven van een mama. Mijn naam is Marike Bijlsma en mamalifestyle.nl is mijn domein.

Over Mamalifestyle.nl

Mamalifestyle.nl ben ik gestart in 2014 omdat het moederschap zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn leven en ik niet uitgepraat raakte over alles wat erbij komt kijken en al het moois wat er te vinden is voor mama’s en kinderen.

Het leven van een mama is druk. Mamalifestyle helpt je graag een handje en geeft je tips, adviezen en adresjes om jouw leven als mama zo tof mogelijk te maken. De nadruk van Mamalifestyle.nl ligt op lifestyle onderwerpen zoals recepten, kinderboeken, speelgoed, kinderkleding, kinderkamers en alle fijne producten voor de hippe mama.

Mamalifestyle.nl is er speciaal voor mama’s, maar ook als je (nog) geen mama bent, ben je natuurlijk welkom!

Lees ook de blogs van Marike Bijlsma bij vtwonen.nl →

Over Marike BIjlsma

Mijn naam is Marike Bijlsma en ik ben moeder van vier kinderen, waaronder onze stilgeboren zoon Noan. Ik drink graag en veel koffie, speel met mijn kinderen en ook zelf graag met Lego, we gaan al jaren op vakantie naar Denemarken, ik ben dol op de feestdagen en versier het huis graag voor Halloween en Kerst, ook de tafel dekken voor speciale dagen is een van mijn hobbies, ik sta graag en veel in de keuken om ook veel recepten voor mijn blog te maken, ik kijk graag naar Disneyfilms en ben fan van de hele Marvel-serie, aangewakkerd door mijn kinderen.

Neem contact met mij op →