Uncategorized

Hieperdepiep: win een supertof zomers pakket

hieperdepiep winactie zomers pakket

Hieperdepiep hoera, op 14 juni was ik jarig en dat vieren we met een supertof zomers pakket dat jij kunt winnen! Het pakket bestaat uit allerlei producten voor zowel kinderen als mama’s en maakt jouw zomer hopelijk net wat leuker. Lees snel hoe jij kans kunt maken! 

Verjaardag

Er is alweer een jaar voorbij, bizar! Het was een veelbewogen jaar, maar dat kun je allemaal wel een beetje terugzien in alle maandoverzichten van het afgelopen jaar. Mijn verjaardag zelf heb ik heel relaxt gevierd met Frank en Javian, je kunt het allemaal bekijk in mijn plog.

Vorig jaar gaf ik een feest met als thema ‘fruit’. Nieuwsgierig naar hoe dat eruit zag? In mijn maandoverzicht van juni 2015 kun je dat zien. Dit jaar hebben we geen specifieke plannen voor mijn verjaardag, maar er zal ongetwijfeld wel weer taart voorbijkomen in mijn maandoverzicht aan het einde van de maand.

Winactie

Om mijn verjaardag met alle lezers te kunnen vieren heb ik een zomers pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit producten die zijn opgestuurd naar de redactie, producten die enkel en alleen zijn gebruikt bij bijvoorbeeld reviews of voor foto’s en producten die ik zelf heb aangeschaft om weg te geven.

Alle items zullen jouw zomer net wat leuker maken. Zo wordt de reis naar de vakantiebestemming leuker met ‘Op de achterbank’, als de kinderen op bed liggen kun jij genieten van een lekkere chocoladereep, regenachtige dagen worden weer zomers met de ijsjes lichtslinger en je kunt de hele zomer lekker eten dankzij de recepten uit ‘Meer dan 80 spannende salades’. De volgende items zitten sowieso in het pakket:

Let op: niet alle items staan op de foto, maar uiteraard ontvang je sowieso alle genoemde producten.

Winnen?

Om kans te maken op het pakket, hoef je alleen een reactie hier achter te laten met een geldig emailadres. Wel zou ik het erg leuk vinden als je Mamalifestyle.nl volgt op FacebookTwitterInstagram en deze winactie zou delen, maar dat is niet verplicht.

Op 1 juli kies ik willekeurig een winnaar met wie ik persoonlijk contact op neem. Het zomerse pakket komt volledig – ingepakt en wel – naar de winnaar toe.

Dit vind je misschien ook leuk

42 reacties

 • Reageren
  Carla
  juni 16, 2016

  Wat een leuk idee om zo je verjaardag te vieren!!

  • Reageren
   Kirsten de Bruijn
   juni 30, 2016

   Jaaaahhh, wat een super leuke mand met cadeaus! Lijkt me een feestje om dat te mogen ontvangen! Liefs vanaf Terschelling!

 • Reageren
  Nadine Huisjes
  juni 16, 2016

  Wat een superleuke actie!
  Nog van harte met je verjaardag en nog vele jaren!
  En bedankt voor alle leuke en nuttige dingen die je altijd deelt met iedereen…

 • Reageren
  Aïsha
  juni 16, 2016

  Oooh wat een leuk pakket! Daar ga ik een poging voor doen. En HIEPERDEPIEP! Nog van harte gefeliciteerd!

 • Reageren
  Anouk Goossens
  juni 16, 2016

  Proficiat met je verjaardag!
  Als mama van 3 kleintjes, jouw site pas onlangs ontdekt, helemaal leuk vind ik het! Ga zo door!

 • Reageren
  Ingrid
  juni 16, 2016

  Iets winnen is altijd leuk, helaas heb ik nog nooit het geluk gehad 🙂 maar het is altijd het proberen waard.

 • Reageren
  Vivian/bufsel
  juni 16, 2016

  I’m in!!! HOERA!

 • Reageren
  Nathalie wezenberg
  juni 16, 2016

  Wat leuk! Voor mij en mijn mannen <3

 • Reageren
  Sylvia
  juni 16, 2016

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag ☺
  Zou leuk zijn om dit te winnen! We gaan duimen hier

 • Reageren
  Jessica
  juni 16, 2016

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Katelijne
  juni 16, 2016

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Heerlijk om in de maand juni jarig te zijn. Ook ik ben één van die gelukkigen want ik ben op 9 juni verjaard. Ik zou het alsnog fijn vinden om dit geschenk dan ook te winnen. Thumbs up!

 • Reageren
  Claudia Leentjes
  juni 16, 2016

  Wat een leuke weggeefactie! Gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je nog vele jaren geluk en in gezondheid erbij! ???

 • Reageren
  Esmee
  juni 16, 2016

  Geweldig pakket voor de zomer!☀️
  En zowizo alles met vosjes vindt ik helemaal geweldig voor onze kleine man die in augustus zal komen!!?

 • Reageren
  Danielle
  juni 16, 2016

  Allereerst nogmaals gefeliciteerd! En wat een tof pakket, ik ben dan zelf misschien geen mama… ik heb wél een mama als zus die toevallig ook nog eens begin juli jarig is. Hoe tof om haar het pakket cadeau te kunnen geven! <3

 • Reageren
  Marye
  juni 16, 2016

  Gefeliciteerd! Super leuk om dit pakket te winnen!

 • Reageren
  Mariska Leemhuis
  juni 16, 2016

  Wat leuk, gefeliciteerd! Slingers!
  Nog vele jaren ???
  Ik ding graag mee.

 • Reageren
  Hanneke Kanters
  juni 16, 2016

  Jaaaaaah count me in!

  Na de combinatie-test ernstig van m’n roze wolk gedonderd te zijn. Is het verlossende woord afgelopen week via een sms gekomen en is de gezondheid weer in de race.

  Terug klimmend op deze wolk is dit pakket wel een leuke toevoeging <3

 • Reageren
  Saskia
  juni 16, 2016

  Van harte gefeliciteerd! Lijkt me super dit pakket te winnen, voor mijn vriendinnetje<3 Ze heeft een zware bevalling gehad en is nog steeds aan het herstellen. Deze mand lijkt me erg fijn om aan haar te kunnen geven.

 • Reageren
  Kimberly
  juni 16, 2016

  Wauw! Wat een pakket !! En een iets té late, maar niet minder gemeende ‘GELUKKIGE VERJAARDAG!’

 • Reageren
  Sanne
  juni 16, 2016

  Gefeliciteerd nog!! Wat een leuk pakket! Mijn dochtertje is ook in juni jarig, dus het zou zeker heel erg leuk zijn om eventueel dit te winnen ?☀️

 • Reageren
  Romy
  juni 17, 2016

  Van harte gefelciiteerd met je verjaardag! En wat een tof pakket! Ik maak graag kans.

 • Reageren
  Kelly
  juni 17, 2016

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje, die hebben net een kleine gekregen. Ik heb alle stappen natuurlijk gevolgd! <3

 • Reageren
  Anita H.
  juni 18, 2016

  Mooi pakket. Ik doe mee.

 • Reageren
  Natascha Haüer
  juni 19, 2016

  Hieperdepiep, Hoera! Wat een super leuk pakket. Die wil ik natuurlijk wel winnen. Lang zal ze leven….

 • Reageren
  Natasja Smit
  juni 19, 2016

  Nog gefeliciteerd met uw verjaardag 🙂
  Wat een mooi zomers pakket hebt u samengesteld, waag graag een kansje erop..
  Heb de actie gedeeld op Twitter en FB

 • Reageren
  Wilma
  juni 19, 2016

  Pracht van een pakket.
  En ook ik maak graag kans om te winnen. Daarom plaats ik mijn reactie en heb mijn mail-adres achtergelaten.
  #duimen.

 • Reageren
  fenna tolk
  juni 20, 2016

  Als eerste nog GEFELICITEERD ??

  Ik kom dol graag een kansje wagen voor mijn twee meiden de jongste van 8 maand en de oudste net 6 twee lieverdjes bij elkaar echte zusjes mijn oudste keek zo naar het moment uit om zus te worden ? hele dagen is ze aan het kussen en knuffelen lekker spelen met haar zusje zo super lief samen hoe klein de jongste ook is hebben ze de grootste lol samen ze schateren het uit ?? dit gave pakket zou echt zorgen voor uren knuffel en speelplezier allemaal leuke spulletjes voor de meiden mn oudste zou super blij worden met de gave lichtslinger op haar kamertje ?? wat zak ze stralen van geluk en deze mama van die lekkere choco jaaaaaaa mn meiden en ik zijn om wii zijn DOL ENTHAUSIAST ? We gaan dan ook samen super hard duimen ? wie weet helpt dat voor een beetje geluk ? ? en kan ik mn meisjes samen lekker in het zonnetje zetten ? en stiekem mijzelf ook ?

  Groetjes fenna ?

 • Reageren
  Dien
  juni 20, 2016

  Lijkt mij een wel héééle mega leuke toffe prijs om te winnen! ♥

 • Reageren
  Simone
  juni 23, 2016

  Gefeliciteerd nog, en super leuk! Ik waag een gokje! Wie weet 🙂

 • Reageren
  Birgit
  juni 27, 2016

  Hoi Marike,

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd! ?
  Wat een superleuke winactie! Ik maak heeel graag kans, zodat we samen met onze zoon Pepijn kunnen genieten van de prachtige inhoud. Wat een onwijs leuke spulletjes heb je uitgekozen. We duimen!!!

  Liefs, Birgit (en Pepijntje)

 • Reageren
  Pien
  juni 28, 2016

  Wat leuk! Een lekker zomers pakket! Dat kunnen we wel gebruiken met het tegenvallende weer en geen vakantie in het vooruitzicht dit jaar.. Duimen maar!

 • Reageren
  Fenna
  juni 28, 2016

  Hieperdepiep wat een gaaf pakket! Wat lief van je dat je uitdeelt ter ere van je verjaardag nog! Spread the love!

 • Reageren
  Kimberley
  juni 28, 2016

  Hoop dat je een fijne dag hebt gehad! Zag deze net voorbij komen, natuurlijk super leuk! Doen hier ook heel graag mee 🙂

  Groetjes

 • Reageren
  Esther
  juni 30, 2016

  Gefeliciteerd!
  Wat leuk zo een pakketje! Dat zou ons de zomer wel doorheen 🙂

 • Reageren
  Ferieke
  juni 30, 2016

  Wauw wat een super pakket!! En nog van harte ?!
  I’m in! ?

 • Reageren
  Yvette
  juli 1, 2016

  Als allereerst nog van harte gefeliciteerd!
  Wat superleuk dat je zo’n tof kado uitdeeld omdat jij jarig bent geweest, is even de omgekeerde wereld. Maar zou hem dolgraag winnen☺️

 • Reageren
  Karen
  juli 1, 2016

  Wat leuk, gefeliciteerd!! Ik maak ook graag kans op het zomerpakket, ideaal!

 • Reageren
  Mirte
  juli 1, 2016

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een super leuk pakket, ik waag een gokje.. 🙂 X

 • Reageren
  Inge
  juli 1, 2016

  Op de valreep 😉 Zag vandaag pas je tweet. Superleuke actie, waar ik graag aan mee doe!
  Enne, beter laat dan nooit, maar nog gefeliciteerd!

 • Reageren
  Julia
  juli 1, 2016

  Wow misschien doe ik nog net op de valreep mee!!

 • Reageren
  Suzanne
  juli 1, 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een gave actie! Daar doe ik graag aan mee!! 😀

 • Reageren
  Silke
  juli 1, 2016

  Oh wat een super leuk actie!! Ik hoop dat ik nog net mee kan doen ?✨

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.