Fashion Mama

Dierlijk schoeisel voor mama en kind

maruti schoenen met dierenprint

Een blik op Instagram levert vaak wel een schoen met dierenprint op, want Maruti timmert flink aan de weg met hun mooie schoenen met dito prints. En als mama kun je deze schoenen nu laten matchen met de schoenen van jouw kindje, hoe leuk is dat?!

Musthave schoenen

Even wat meer informatie over het merk Maruti, want zij maken al sinds 2007 schoenen. Hoogwaardige materialen, experimentele wassingen en unieke prints maken van elk paar schoenen een musthave. Vooral de dierenprints zijn erg bijzonder en kunnen een outfit net dat beetje extra geven. Maar Maruti komt nu ook met schoenen voor kinderen, verkrijgbaar vanaf maat 28 en in verschillende prints.

Dezelfde als mama

Maar voor de allerkleinsten, vanaf schoenmaat 10/11 tot schoenmaat 24 kun je ook terecht bij H&M voor bijpassende dierenprints voor bij mama’s schoenen.

maruti en h&m stippen schoenen sneakers

Lekker lopen op stippen

Stippen kunnen altijd, zowel voor mama’s als voor kinderen. En gympen met stippen zijn natuurlijk helemaal goed, want dat loopt supercomfortabel. De gympen van Maruti heten Blizz Small Dots in Beige Black. De kleine gympen zijn van H&M en kosten 12,99.

maruti en h&m dierenprint schoenen instapper

Lopen als een luipaard

Als mama met een luipaardprint loopt, loopt de kleine dreumes gewoon mee. Voor mama een chique ballerina en voor de dreumes een fijne, zomerse espadrille. De ballerina van Maruti heet Rusty Leopard in Tan. De espadrille is van H&M en kost 7,99.

maruti en h&m stippen schoenen

Sloffen op schoenen

H&M heeft goed opgelet bij het succes van Maruti blijkt, want deze fijne slofjes voor de allerkleinsten matchen helemaal goed met de schoenen van Maruti voor mama. Ook leuk voor de kleintjes die nog geen stapjes zetten. De schoenen van Maruti heten Gimlet Small Dots in White Black. De sloffen zijn van H&M en kosten 9,99.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Jennifer
    mei 2, 2015

    Oh Maruti is fantastisch! Ik verkoop deze schoenen in de winkel waar ik sinds kort werk en ik vind ze echt super mooi. Ze lopen ook heerlijk, dus ik denk dat ik weet waar ik mijn eerste loon aan wil uitgeven. En een paar kekke slofjes voor M!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.