Mama Marike

Mijn persoonlijke verlanglijstje

Het is bijna Moederdag en over een maand vier ik ook mijn verjaardag en dus werd er aan verschillende kanten gevraagd voor een verlanglijstje. Gelukkig is het mijn hobby om leuke producten te vinden en dus vind ik het ook superleuk om verlanglijstjes samen te stellen. Bij deze een selectie van mijn persoonlijke wishlist. 

uniqfind MacBook Terrazzo case

Toffe bescherming voor mijn Macbook

Sinds kort heb ik een nieuwe Macbook voor mijn werk bij bladendokter.nl en thebigstory.nl en die wil ik natuurlijk wel graag mooi houden. Via Pinterest kwam ik terecht bij Uniqfind.com, een webshop met allemaal toffe skins, hoesjes en cases voor bijvoorbeeld iPhones en Macbooks. Eigenlijk vond ik alle prints heel tof, maar de ’terazzo’-print blijft maar hangen in mijn hoofd.

Bekijk de Macbook skin bij Uniqfind.com.

estee lauder pure white linen light breeze

Mijn favoriete parfum

Eens in het jaar krijg ik voor Moederdag of mijn verjaardag een nieuwe fles van mijn favoriete parfum: Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze. En mijn huidige fles parfum is ook nu weer praktisch leeg, dus qua timing komt het perfect uit om deze weer op mijn verlanglijstje te zetten.

Bekijk Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze bij bol.com.

arhoj melting mug fluffy unicorn

Fluffy Unicorn Mug

Ik heb een Melting Mug van Arhoj in het donkergrijs en dat is echt mijn favoriete beker voor koffie. Toen ik deze beker in de Fluffy Unicorn variant zag, belandde die direct op mijn verlanglijstje.

Bekijk de Fluffy Unicorn Melting Mug bij uittnoorden.nl.

sissy boy zomerbloemen

Frisse zomerbloemen

Onze tuin wel wat mooie bloemen gebruiken, dus deze leuke zakjes met zaadjes voor zomerbloemen zijn ideaal. Ze zijn verkrijgbaar bij Sissy-Boy en er zijn nog een aantal leuke varianten.

Bekijk de zomerbloemen bij sissy-boy.com.

stach food witte chocolade lemon poppy seeds

Chocolade

Stiekem houd ik helemaal niet van melk of pure chocolade, maar voor witte chocolade mag je mij soms echt wakker maken. Mijn ultieme favoriet is ‘Tony Chocolonely wit – framboos – knettersuiker’, maar ik ben ook heel benieuwd naar Stach’s ‘witte chocolade met lemon en poppy seeds’ of bijvoorbeeld Dille&Kamille’s ‘witte chocolade met sesam, limoen en vanille’.

 

Nog meer leuks

Ook leuk: de kookboeken voor het hele gezin | t-shirts en truien voor mama’s | moederdagbos van Bloomon en nog meer wensen op mijn Pinterestboard ‘Wishlist’.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.