Kind Kleding

Mini Rodini AW15: inspiratie uit India

Mini Rodini AW15 India jurk

Mini Rodini komt voor de herfst en winter met een dromerige collectie geinspireerd door ‘Jungle Book’-achtige taferelen uit India. En dat levert weer unieke prints en musthave kledingstukken op! 

Mini Rodini AW15

De inspiratie voor Mini Rodini AW15 komt uit sprookjesachtige India met taferelen zoals uit de film ‘Jungle Book’. Mini Rodini noemt zij de Indo-Perzische invloeden uit het Mughal Rijk, de prachtige natuur en decadente en mysterieuze levens van de Maharanis en de Maharadjas.

De collectie bevat decadente sierlijke Indische prints, typische apen, stiekeme vleermuizen, prachtige pauwen, snelle tijgers en schattige olifanten. De prints zijn speels en de kwaliteit van Mini Rodini is enorm goed, wat perfect is voor kinderen.

Goede lonen

Een groot deel van deze collectie is gemaakt in het zuiden van India in een fabriek die werkt op wind- en zonne-energie, de katoen is GOTS en fairtrade gecertificeerd en Mini Rodini zorgt voor goede lonen van de arbeiders die de kleding maken omdat het minimumloon onmogelijk is om van te leven. Met een kledingstuk van Mini Rodini steun je dus ook de Indiase maker van het kledingstuk.

Houd er rekening mee dat kleding van Mini Rodini meestal iets groter valt. Je kunt het beste uitgaan van de tweede maat.

Mini Rodini rugzak

Nieuw dit seizoen zijn de rugzakken! Heel stoer voor de schoolgaande kinderen, want met zo’n mooie Mini Rodini rugzak is naar school gaan een stuk leuker. Gaat jouw kindje nog niet naar school? Een rugzak is ook heel handig voor naar het kinderdagverblijf of met logeren.

Mini Rodini kopen?

Drop 1 is vanaf 30 juli om 10.00 verkrijgbaar, daarna volgen nog een tweede drop in augustus of september en een derde drop in oktober.

minirodini.comorangemayonnaise.com | minirepublic.nl | littlesahou.nl | minimiks.nl | springstof.eu | sama-sama-shop.com |blingsundaysbest.nl | bonbonontheblock.com | bigenbelg.nl | broerenzus.nl | purestarters.nl | maysons.nlgoldfish.be | born2beseen.eu | sissy-boy.com |

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com.

mini rodini aw15 stippen

Mini Rodini AW15 India olifanten

Mini Rodini AW15 India apen

Mini Rodini aw15 tijger

Meer zien van Mini Rodini? Bekijk de zomercollectie die nu in de sale is. Meer nieuwe wintercollecties zien? Houd de tag AW15 in de gaten.

Beeld: Mini Rodini

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.