Kind Spelen

6 nieuwe peuterprogramma’s op Netflix komend jaar

kleiner hoofd - netflix series voor peuters

Netflix staat bekend om hun programma’s en films die geschikt zijn voor het hele gezin. Komend jaar voegen ze zes animatieseries speciaal voor peuters aan haar programma-aanbod toe.

De series zijn niet alleen heel leuk, ze zijn ook bedoeld om de peuters nieuwsgierig te maken, het oplossen van problemen te stimuleren en kritisch te leren denken.

Puffin Rock

Puffin Rock is een nieuwe tekenfilmserie voor peuters die zich afspeelt op een prachtig eiland voor de kust van Ierland. Oona is een dappere jonge papegaaiduiker die samen met haar altijd nieuwsgierige broertje Baba vele zee-, lucht-, land- en bodemwezens onderzoekt. Zo worden verschillende thema’s voor peuters geïntroduceerd en leren de jongste kijkers spelenderwijs wat biologie. Vanaf september 2015 te zien op Netflix.

Luna Petunia

Dit najaar presenteren Saban Brands en Cirque du Soleil Média Luna Petunia, een nieuwe Netflix Original-serie voor peuters. De tekenfilmserie, die is gebaseerd op de unieke en innovatieve creativiteit van Cirque du Soleil, gaat over Luna Petunia, een meisje dat in onze wereld woont en in een droomland speelt waar ze het onmogelijke mogelijk maakt.

Kazoops!

Monty heeft een enorme fantasierijke verbeelding, een groot gevoel voor avontuur en vraagt voortdurend ‘Waarom?’ omdat hij zich afvraagt waarom mensen bepaalde dingen doen en zeggen. Zijn alle monsters eng? Kunnen dieren muziek maken? Waarom moeten we altijd twee dezelfde sokken dragen? Bijgestaan door zijn beste vriend Jimmy Jones, het familievarken, daagt Monty ons uit om bepaalde ideeën niet altijd maar voor zoete koek aan te nemen. Eind 2016 kunnen we Kazoops! op Netflix verwachten.

kleiner

Word Party

Word Party, van The Jim Henson Company, is een programma dat de woordenschat van peuters vergroot. Het gaat over vier lieftallige babydieren die zich vermaken met zingen, dansen en spelen. Het programma nodigt de jongste kijkers uit om de babydieren nieuwe woorden bij te brengen, nieuwe woorden zelf te leren en het resultaat daarvan te vieren met een zogeheten ‘Word Party!’ Rond 2016 maakt ‘Word Party’ een exclusieve première op Netflix.

True & the Rainbow Kingdom

The Rainbow Kingdom is een komische en avontuurlijke serie voor peuters. True is een intelligent en inventief meisje en waakt over het magische Regenboogrijk met haar beste vriend Bartleby de kat. De twee zijn vindingrijk en creatief als het gaat over het oplossen van kleine en grote problemen en brengen evenwichtigheid en liefde in het leven van iedereen. De serie gaat in 2017 van start.

Kijk verder op Netflix.nl!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.