Kind Kleding

Popupshop AW15: van poeslief tot prikkelende cactussen

Popupshop AW15 galaxy panda meisje

Het merk Popupshop.net staat bekend om hun prachtige fotoprints op kinderkleding. Voorheen was de tijgerprint erg populair, maar de Popupshop AW15 collectie bevat ook veel potentiele prints die de show gaan stelen. Poeslief tot stoere gorilla’s en prikkelende cactussen! 

Popupshop AW15

Uiteraard bevat de wintercollectie weer een aantal mooie dierenprints; zoals een kat, een gorilla, een leeuw en de strepen van een tijger. Maar ook als je geen dierenliefhebber bent, zitten er mooie kledingstukken in deze collectie. Wat dacht je van een cactuslandschap, een vliegtuig, takken, subtiele confetti en een galaxyprint?

De kleding van Popupshop is kwalitatief erg goed, de kleding blijft ook bij gebruik lang mooi en zacht. Alle kledingstukken zijn perfect voor kinderen om lekker in te spelen, door de loose fit.

Naast kledingstukken komt Popupshop.net ook elk seizoen met accessoires zoals sokken, maar ook beddengoed en handdoeken.

Popupshop.net kopen

De wintercollectie is binnenkort vekrijgbaar, houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven. Je vindt Popupshop bij de volgende verkooppunten:

Popupshop.net | toddlersandtees.nl | kidsdepartment.nl | bambooz.nl | springstof.eu | wijsneus.nl | teuntje.nl | minirepublic.nl | littlesahou.nl | pommedejus.nl |

popupshop aw15 katten onesie Popupshop aw15 cactus landschap broek trui Popupshop AW15 takken grijs meisje Popupshop aw15 tijger strepen meisje onesie Popupshop AW15 leeuw trui broek Popupshop aw15 vliegtuig galaxy print Popupshop aw15 zwart wit shirt broek Popupshop aw15 katten trui broek popupshop aw15 vliegtuig galaxy jongen Popupshop AW15 Zwart broek wit shirt gorilla Popupshop aw15 katten body rok meisje Popupshop AW15 vliegtuig uitzicht jurk meisje Popupshop aw15 leeuwen onesie sokken Popupshop aw15 tijger broek paars shirt Popupshop AW15 gorilla kat meisje Popupshop AW15 gorilla onesie meisje Popupshop aw15 confetti onesie jongen Popupshop AW15 bruine jas Popupshop AW15 karton confetti broek

Bekijk ook de zomercollectie van Popupshop waarvan sommige items nog in de sale verkrijgbaar zijn. Meer wintercollecties zien? Bekijk de tag AW15.

Beeld: Popupshop

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.