Halloween Kind Lezen

12x Griezelig leuke kinderboeken voor peuters en kleuters

griezelboeken peuter kleuter spannende prentenboeken

Wie zegt dat peuters en kleuters geen spannende boeken kunnen lezen? Natuurlijk kan dat! Maar dan wel graag een van deze griezelige kinderboeken: spannende prentenboeken en voorleesboeken met een goed einde zodat de kinderen rustig kunnen gaan slapen. 

Soms lijkt het wel nachtmerries en nachtangsten te regenen boven ons huis en in het kader van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ lezen we regelmatig prentenboeken over monsters en spookjes. Lieve monsters en verlegen spookjes welteverstaan, want de nacht is van zichzelf al spannend genoeg. Gelukkig zijn er genoeg leuke kinderboeken te vinden die in die categorie vallen. Via de bibliotheek, boekhandels, online zoektochten en uitgeverijen wist ik een hele stapel te verzamelen met fantastische griezelige kinderboeken die heerlijk zijn om voor te lezen aan peuters en kleuters.

Wij vieren thuis Happy Halloween, maar dan echt Happy met een hoofdletter H →

griezelboeken peuter kleuter spannende prentenboeken 1 (1)

Griezelige kinderboeken

Bekijk nog meer leuke tips voor Halloween →

Een aantal van deze boeken zijn opgestuurd, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.