Wonen

Roomblush Naturals: Scandinavisch en botanisch voor in huis

Roomblush naturals trap stoel wit groen

In het ’trends, brands & sneak peeks’ van ShowUP kon je al kennismaken met het woonmerk Roomblush. Een Belgisch merk wat ooit begon met behang, maar nu een volwaardige collectie woonaccessoires aanbiedt. Het thema voor de Roomblush AW15 collectie is Naturals en bevat vele mooie producten met een natuurlijk tintje. 

Roomblush naturals bank koper wit mint Roomblush naturals keuken grijs wit Roomblush Naturals tafel koper wit Roomblush natural trap theedoeken Roomblush naturals keuken bakjes groen wit grijs

Textiel van Roomblush

De collectie woonaccessoires van Roomblush bestaat uit textielproducten zoals kussens, opbergmandjes, theedoeken en shopping bags. De volledige collectie is uitgevoerd in de kleuren wit, grijs, mint groen, zee groen en koper. Hoewel alle items perfect met elkaar combineren, zijn ze ook afzonderlijk erg mooi.

Roomblush Naturals

De collectie voor deze herfst en winter staat in het teken van een botanische stijl met natuurlijke prints zoals bladeren. Met deze mooie collectie aan woonaccessoires haal je een stukje buiten naar binnen. De ontwerpen zijn relatief simpel en passen daarbij perfect bij een Scandinavisch interieur. Deze collectie brengt de rust van de natuur naar het interieur.

De woonaccessoires zijn in elke kamer van het huis mooi, maar de opbergmandjes zijn een mooie oplossing voor rommel in de kinderkamer en een shopping bag is ideaal voor mama’s tijdens het winkelen.

Roomblush naturals behang oker Roomblush naturals behang groen mint Roomblush Naturals behang oudroze pijl Roomblush naturals behang mint Roomblush naturals behang grid oker Roomblush naturals behang bank grijs pijl

Behang van Roomblush

Naast een prachtige textielcollectie maakt Roomblush ook heel mooi behang. Een deel van de behangcollectie heeft dezelfde prints als de Naturals collectie, maar er zijn in de webshop ook vele andere prints te vinden.

Roomblush kopen

Alle producten, zowel het behang als de woonaccessoires, zijn verkrijgbaar in de webshop van Roomblush. Maar er zijn nog meer verkooppunten in zowel België en Nederland als daarbuiten, zowel online als offline.

In principe is de Roomblush Naturals collectie vanaf oktober te koop, maar je kunt alle producten alle in de webshop bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    IJlien * Virtalicious
    augustus 29, 2015

    Wauw WAT een gave designs! Ik kende het merk niet maar als we hopelijk binnenkort verhuizen, neem ik zeker een kijkje 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.