Kinderkamer Wonen

Cadeaupapier inlijsten als poster

Soms zijn cadeautjes zo mooi ingepakt dat je het papier er eigenlijk gewoon om wilt laten zitten. Cadeaupapier is er in de meest prachtige designs en is vaak zelfs mooi genoeg om in te lijsten! Een fijne low-budget oplossing als je op zoek bent naar een leuke poster voor bijvoorbeeld de kinderkamer. 

taska cushions duvet cover poster webshop

Cadeaupapier inlijsten

Voor het inlijsten van cadeaupapier heb je een lijst nodig en een stuk cadeaupapier op formaat van deze lijst. Lijsten kun je vinden bij bijvoorbeeld IKEA, Hema of Action. Je knipt het pakpapier op het formaat van de lijst en klaar is jouw low-budget poster! Natuurlijk kun je het cadeaupapier ook gewoon ophangen zonder lijst, dit geeft een extra speels effect.

Posters voor een stoere kinderkamer

Mooie posters van inpakpapier kunnen de kinderkamer helemaal afmaken. Stoere prints met vissen, donkere kleuren en vreemde vormen, gondels en oude auto’s zullen prachtig staan op de jongenskamer (of stoere meisjeskamer!). Welke print is jouw favoriet?

Cadeaupapier vlnr: Tas-ka, Hema, Donna Wilson, Happy Paper, Paperbreeze, Esme Winter, Dreamkey & Happy Paper

inpakpapier jongens

Posters voor een lieve kinderkamer

Schattig inpakpapier met bloemen, zachte kleuren en lieflijke prints zullen prachtig staan als poster in de meisjeskamer. Door verschillende prints te combineren krijg je ook een erg vrolijk effect. Voor mooi inpakpapier kun je ook het Flow magazine in de gaten houden. Hierin zijn maandelijks prachtige papier vellen te vinden!

Cadeaupapier vlnr: Happy Paper, IKEA, Flow, Donna Wilson, Hema, SE Impressions, Esme Winter & SE Impressions

cadeaupapier meiden

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Marjolein
  maart 10, 2016

  Wat een leuk idee! Wel moeilijk om in de reguliere winkels aan leuk papier te komen vind ik. Dus die moet je dan wel online kopen…

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  maart 11, 2016

  Wat een superleuk idee! Bovendien niet zo moeilijk en goedkoop. Bedankt!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.