Kind Verzorging

6 x vrolijke luiertassen voor meisjesmama’s

vrolijke luiertassen voor meisjesmama's

Als mama kun je de verzameling mooie handtassen tijdelijk terug in de kast doen, want een luiertas is onmisbaar. Als je op pad gaat met jouw kleintje neem je nou eenmaal veel spullen mee, van luiers tot flessen en van schone kleertjes tot verzorgende cremes. Al dat sjouwen wordt een stuk leuker met een vrolijke luiertas. Bij deze 6 vrolijke luiertassen voor meisjesmama’s. 

Vrolijke luiertassen voor meisjesmama’s

Een luiertas is onmisbaar als mama van een baby, gelukkig is er tegenwoordig ongelofelijk veel keuze. Je kunt kiezen uit een neutrale tas, maar als meisjesmama kun je ook kiezen voor een opvallende, vrolijke luiertas met veel roze of een bloemetjesprint.

collage opvallende luiertassen voor meisjesmama's

1. MixMamas Floral luiertas met lichtblauw ruitje

Deze roze luiertas past uitstekend bij een meisje. De knallende roze kleur in combinatie met de bloemenprint maakt het een echte musthave voor een echte meisjesmama! Hij is gemaakt van mexicaans zeil en gevoerd, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. Er zit ook een lang hengsel bij en een bijpassend verschoningsmatje. Je kunt deze tas vinden bij Ik ben zo mooi voor €41,99.

2. Lief Lifestyle luiertas met roze en blauw

Deze tas van Lief Lifestyle is heerlijk vrolijk door de hippe, felle kleuren. De roze print met de lichtblauwe details zorgen ervoor dat deze tas vrolijk en fris oogt. Het grote voorvak maakt de tas gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je je spullen dicht bij de hand hebt. Ook bij deze tas zit een bijpassend verschoningsmatje. Deze tas is te koop bij de webwinkel van Lief Lifestyle en kost €59,95.

3. Lassig Vintage Metro Candy Stripes Luiertas

De tas lijkt op een vrolijke schoudertas, maar is van alle gemakken voorzien voor mama’s. De ruitjesprint en de zachte kleuren geven deze tas een lieve uitstraling. De cognackleurige accenten geven een extra luxe tintje. Deze tas kun je vinden bij Mamaloes Babysjop en kost €59,99.

collage vrolijke luiertassen voor meisjesmama's

4. Pink Lining Yummy Mummy in Birdcage

Het Engelse merk Pink Lining heeft verschillende tassenlijnen waaronder de Yummy Mummy lijn. Deze tassen zijn voorzien van leuke prints en hebben allemaal het kenmerkende zakje voorop met de cupcake. Deze tas met de Birdcage print is hip en vrouwelijk. Het beige gecombineerd met de donkerbruine accenten geven de tas een wat chique uitstraling. Bij deze tas zit een bijpassend verschoningsmatje. Deze tas is onder andere verkrijgbaar bij de Luiertaswebshop en kost €99,95.

5. Pip Studio Talking Flowers luiertas khaki

Deze mooie tas van Pip heeft een vrij luxe uitstraling. De kleur in combinatie met de bloemenprint zorgt voor een klassieke, stijlvolle luiertas. Van binnen is er genoeg ruimte voor het opbergen van je spullen door de handige indeling. Bij deze tas hoort ook een verschoningsmatje. Deze tas is ook verkrijgbaar in de kleur koraal. Hij kost €129,95 en is onder andere te koop bij de Luiertaswebshop.

6. Oilily Kiwano luiertas

Deze tas komt uit de nieuwste lijn, de ‘kiwano’ tassenlijn. De prachtige print kenmerkt zich vooral door de grote bloemen en heldere kleuren. Ook deze tas heeft een bijpassend verschoningsmatje. Hij kost €129,99 en is te koop via de Oilily webshop.

Niet jouw smaak? Bekijk eens het overzicht van luiertassen bij BOL.com. En houd de site in de gaten, binnenkort delen we meer toffe luiertassen.

Dit artikel bevat een affiliatelink waardoor wij een kleine commissie kunnen ontvangen als jij een aankoop doet. Vragen? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.