Fashion Kind Kleding Mama

Vans en Disney: zo tof zag je Disney nog nooit

Vans Disney sneakers kinderen peuters Vans Disney schoenen volwassenen

Vans heeft deze zomer een hele bijzondere collectie waar Disney-figuren de hoofdrol spelen. Deze keer geen nieuwe Disneyfilm met Mickey Mouse, Donald Duck en Winnie de Pooh, maar sneakers en rugzakken versierd met de welbekende Disney-figuren. En er is ook aan de papa’s en mama’s gedacht! 

Stijlvol Disney!

Hoewel niet alle mama’s blij worden van de schreeuwerige prints met Disneyfiguren voor kinderen kun je er bij de nieuwe collectie van Vans en Disney bijna niet omheen. Maar gelukkig is de collectie stijlvol genoeg om meer over straat te kunnen en zijn de sneakers bijvoorbeeld een perfecte finishing touch voor een outfit.

Voor alle grote Disneyfans

En deze collectie is niet alleen voor kinderen! Als papa een echte Donald Duck-fan is, maak je hem vast blij met een pet of sneakers met zijn favoriete Disneyfiguur. En er zijn vast mama’s die vroeger maar wat graag Minnie Mouse wilden zijn.

Je kunt de collectie van Vans en Disney kopen in de webshop van Vans.

Vans Disney Minnie Mouse set Vans Disney Donald Duck set Vans Disney Mickey Mouse set

Beeld: Vans

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.