Kind Spelen

3x Disney dvd: van betoverend tot berespannend!

Afgelopen zomer zijn er drie heerlijke Disneyfilms verschenen op blu-ray en dvd. En wat is er nou fijner dan met slecht weer op de bank te kruipen met een fijne Disneyfilm. En zo’n film is een ideaal cadeau voor onder de kerstboom. 

Disney dvd Cinderella

Cinderella

Iedereen kent het verhaal van Assepoester wel en nu is dit tot de verbeelding sprekende verhaal verfilmd ‘met echte mensen’. Voor degene die het verhaal niet zo goed kent, nog even in het kort: Ella (gespeeld door Lily James) heeft een ongelooflijk vervelende stiefmoeder (gespeeld door Cate Blanchett). Maar in plaats van wanhopig te worden of op te geven, blijft ze trouw aan de laatste woorden van haar echte moeder: “Houd moed en wees vriendelijk.” Op een dag ontmoet ze een opmerkelijke man in het bos, die net zo is als zij. Ze besluit om haar lot in eigen handen te nemen in de hoop dat ze hem weer zal zien.

Met actrice Helena Bonham Carter erbij en een koninklijk bal heb je alle ingrediënten voor een heerlijke film voor een regenachtige middag.

Frozen Fever

Bij de dvd/blu-ray van Cinderella krijg je nog een extra verrassing. De korte film Frozen Fever is hier exclusief op te zien. Alle helden van Frozen komen weer voorbij in een fijne, korte film.

Bestel de Disney Cinderella dvd bij bol.com.

Disney dvd Tinkerbelle en de legende van het Nooitgedachtbeest

TinkerBell en de legende van het Nooitgedachtbeest

Het blijft leuk om TinkerBell en haar vrienden te volgen. En gelukkig is er leven na Peter Pan!

‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’ vertelt de oeroude mythe van een mysterieus wezen. TinkerBell’s vriendin Faun wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en als blijkt dat het Nooitgedachtbeest in gevaar is, besluit ze hem te gaan redden. Uiteraard heeft dit grote gevolgen!

Bestel de Disney TinkerBell dvd bij bol.com.

Disney dvd Bears

Bears

Als je niet zo van de animatie of sprookjes bent, maar dol bent op de natuur dan is Bears van DisneyNature echt iets voor jou. Een jaar lang is een berenfamilie gevolgd in hun natural habitat: Alaska. De film begint aan het eind van de winter en de beren ontwaken uit hun winterslaap. Ze moeten hard aan het werk om eten te krijgen, maar zijn ook op hun hoede voor rivaliserende beren en roofdieren. De film is berespannend en ontroerend.

Bestel de Disney Bears dvd bij bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.