Gezin Kind Kleding

Ten Cate: ondergoed en nachtkleding voor het hele gezin

ten cate perspresentatie lightbox

De naam Ten Cate klinkt wellicht wel bekend, misschien ligt er zelfs wel wat van het merk in jouw ondergoedlade. Toch had het merk niet een heel hip, maar eerder degelijk imago. Daar komt nu met een nieuwe collectie vol met toffe prints verandering in, met name voor kinderen zit er erg veel leuks in de collectie. Bekijk het verslag van de perspresentatie van Ten Cate. 

ten cate perspresentatie woonkamer ten cate ondergoed kinderenten cate babykamer commodeten cate ondergoed nachtkleding dames ten cate perspresentatie kindernachtkleding pyjama

Ten Cate perspresentatie

De perspresentatie van Ten Cate vond plaats in de ochtend en was een persontbijt in Huis Ten Cate in hartje Amsterdam. Er stond een uitgebreid ontbijt klaar, verzorgd door The Feeders. Ondertussen vond het ochtendritueel van Familie Ten Cate plaats tijdens de presentatie.

Door het hele huis was de collectie in levende lijve aanwezig. Kinderen en oma liepen rond, vader zat aan de eettafel en moeder lag op bed; uiteraard allemaal gekleed in de nieuwste collectie ondergoed en nachtkleding van Ten Cate. Daarnaast hingen door het hele huis kledingstukken aan bedden, raamkozijnen en kledingrekken. Superleuk om de collectie in zo’n huiselijke en herkenbare sfeer te kunnen bekijken.

Bekijk ook de aftermovie van het persontbijt.

ten cate pers pyjamajurk vosjes ten cate roze onesie cross ten cate pyjamabroek dinosaurus ten cate rompertjes babykamer

Ondergoed van nachtkleding voor kinderen

Uiteraard ging mijn oog direct naar de collectie voor kinderen en dan met name de items met prints. Ten Cate heeft goed de laatste trends in de gaten gehouden, want in de collectie zitten veel grafische prints zoals kruisjes, gridpatroon, diagonale lijnen en paper planes. Bekijk op instagram de inspiratie en het resultaat van kruisjesprint. Daarnaast zijn er dierenprints die ook grafisch zijn weergegeven zoals vosjes, visjes, vleermuizen, duiven en een dinosaurus; Ten Cate noemt dat de origami dieren. Vooral de vossen en dinosaurussen zien we ook veel bij merken kinderkleding, dat matcht dus leuk met het ondergoed van Ten Cate.

Qua kleuren is er lichtroze, lichtblauw, donkerblauw, grijs, antraciet en roestbruin. Fijne kleuren voor ondergoed en nachtkleding.

Bekijk de volledige collectie ondergoed en nachtkleding voor kinderen van Ten Cate.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.