Kind Lezen

Van jongs af aan de wereld rond met ‘Mijn eerste atlas’

kinderboek mijn eerste atlas

Onze wereld wordt steeds kleiner, want reizen is tegenwoordig zoveel gemakkelijker dan vroeger en op televisie en via internet krijg je zoveel mee van de hele wereld. Daarom des te leuker om ook met baby’s, dreumesen en peuters meer te leren over de wereld met ‘Mijn eerste atlas’. 

Ontdekken in ‘Mijn eerste atlas’

‘Mijn eerste atlas’ bestaat uit pagina’s waarop alle werelddelen zijn afgebeeld met kenmerkende dieren en figuren. Zo zie je in een opslag waar olifanten voorkomen of vuurtorens staat. Door de vrolijke illustraties is het een heel geschikt boek voor kinderen waarin veel te ontdekken valt. En door de vele verschillende figuren is het boek om te lezen ideaal als jouw dreumes bezig is met woordjes leren, na een paar keer voorzeggen leert jouw kind vast binnen no-time de meeste exotische dieren herkennen.

Mijn eerste atlas

Het boek is gemaakt van karton en daardoor heel stevig. Grote kans dat jouw baby of dreumes hier veilig mee kan spelen. Elk werelddeel heeft twee pagina’s waardoor het geen extreem dik boek is, maar er is genoeg te zien om er even zoet mee te zijn.

Nieuwsgierig naar ‘Mijn eerste atlas’? Bestel het boek bij bol.com.

De kussensloop met wolken is van Covers&Co, het gehaakte vliegtuig is van Anne-Claire Petit.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.