Mama Zelfzorg

Fun to Run: zo wordt hardlopen leuk!

Fun to run boek

Als jij een van die mama’s bent die meer over hardlopen leest of voorbij ziet komen op social media dan zelf te gaan lopen, dan is ‘Fun to Run’ hét boek om daar verandering in te brengen op een leuke manier. Want hardlopen is Fun, maar vooral ook goed voor leuke anekdotes zo blijkt in het boek. 

Praktisch én mooi

De eerste reden om ‘Fun to Run’ aan te schaffen is omdat het er zo waanzinnig leuk uit ziet, vele leuke illustraties gecombineerd met een vrolijke en opvallend kleurenpalet. Het boek komt uit de ‘stal’ van Uitgeverij Snor die nog vele andere mooie boeken maken. Naast mooi zijn, is dit boek nog veel meer. Maar het is absoluut geen boek dat jou dwingt om nu de straat op te gaan en te gaan hardlopen. Nee, dit boek helpt met een goede voorbereiding die je prima binnen op de bank kunt doen. Zo halverwege het boek zul je merken dat op de bank blijven zitten niet helemaal lekker voelt: je wilt naar buiten, lopen!

Start met het leukste

Het boek is goed opgebouwd en begint bij het allereerste begin: 25 redenen om in actie te komen. Daarna komt het leukste gedeelte, namelijk een outfit uitzoeken. Tegenwoordig is er veel leuke hardloopkleding te vinden en die kun je ook prima online bestellen. Voor goede hardloopschoenen zul je wel naar een echte hardloopwinkel moeten, maar dankzij de leuke column en anekdotes in het boek is die stap ook al een stuk minder eng.

Fun to run boek Fun to run boek

Compleet boek

‘Fun to Run’ is ondanks het handzame formaat een erg compleet boek dat alle aspecten van hardlopen uitlicht, alles komt aan bod tot aan handige tips voor eten toe. Doordat elk hoofdstuk wel een anekdote, column of ervaringsverhaal bevat, blijft het een leuk en vrolijk boek met alle mooie kanten van het hardlopen. Toch komen ook blessures, kwaaltjes en pijn aan bod… Maar dan wel zo uitgelegd dat voorkomen makkelijker wordt. En als jij denkt dat er geen tijd in jouw leven is om te gaan hardlopen, dan moet je helemaal het boek eens gaan lezen…

Fun to Run

Ben jij klaar om te starten met hardlopen of ken jij iemand voor wie dit boek een perfect cadeau zou zijn? Bestel ‘Fun to Run’ van Natascha Klootsema en ontdek zelf hoe leuk hardlopen kan zijn.

Dit boek is opgestuurd om over te schrijven, lees onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.