Fashion Kind Kleding Mama

Vans Disney Princesses: loop weg met de Disney prinsessen

Vans Disney Princesses damesschoenen - sneakers prinsessen

Bijna iedereen is dol op een Disney prinses. Of het nu Yasmin, Ariel of Sneeuwwitje is: ze hebben allemaal wel iets. Dankzij de Vans Disney Princesses collectie kun je nu letterlijk weglopen met de prinses van jouw keuze.

Soms zijn er bedrijven die wel met elkaar moéten gaan samenwerken. Omdat er dan een magie tot stand komt waar iedereen vrolijk van wordt. Zo’n magische samenwerking is die tussen Vans en Disney. De bekendste sprookjesfiguren brengen je nu van A naar B. En behalve de collectie met Donald Duck en Mickey Mouse is er ook een zoete collectie met prinsessen.

Vans kwaliteit

Of je nu voor lage Vans gaat of liever de hoge versie draagt, de prinsessen zijn goed vertegenwoordigd. Van Sneeuwwitje tot Doornroosje, in een multi-colour Vans-versie zijn ze niet te weerstaan. De Disney Vans zijn van stevig canvas en hebben metalen oogjes voor de veters. Precies de kwaliteit zoals je die van Vans gewend bent.

Maar dat is niet het enige! Want je kunt de hele garderobe van jouw dochter (of die van jezelf!), uitbreiden met supercoole kleding en accessoires van Vans met de prinsessen. Ze zal de show stelen op de eerste schooldag. Een stoere longsleeve met Ariel, een bijpassende rugzak en toffe sokken bij de Vans maakt het plaatje helemaal af.

Verkoopinformatie

Je kunt Disney Vans kopen via de webshop van Vans.nl.

Vans Disney Princesses - ariel en prinsessen sneakers vans

Vans Disney Princesses - ariel en alle prinsessen sneakers vans

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    augustus 4, 2015

    Erg leuk zeg die schoenen! Tenzij je natuurlijk tegen de hele trend van Walt Disney prinsessen bent. Want die schijnen een vrouwonvriendelijk image te hebben.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.