Kerst

De leukste kerstliedjes voor kinderen

npo zappelin kerstliedjes nienke

Na eerst het volledige repertoire aan Sinterklaasliedjes te hebben gezongen, is het nu tijd voor kerstliedjes! Alleen was het voor mij wel even geleden dat ik zelf kerstliedjes zong… Heel veel verder dan ‘Oh dennenboom’ kwam ik niet. Gelukkig vond ik een fijne hulp! 

Kerstliedjes van NPO Zappelin

Zodra de kerstboom in huis stond en ‘zie ginds komt de stoomboot’ klonk, ging ik zoeken op Youtube naar leuke kerstliedjes om te zingen met mijn peuter. Maar ik vond weinig leuke filmpjes met de welbekende kerstliedjes van vroeger. Maar toen de televisie op NPO 3 stond, hoorde ik opeens ‘Jingle Bells’! Wat bleek: NPO Zappelin heeft een reeks video’s opgenomen met kerstliedjes ingezongen door presentatrice Nienke.

Een dag later stonden de video’s gelukkig ook online op het Youtubekanaal en dus kunnen wij nu thuis heerlijk zingen en oefenen met kerstliedjes. Bij deze een selectie van onze favoriete kerstliedjes om samen te zingen:

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Wimke
    december 19, 2016

    ? Geweldig dit! Zingen met kinderen altijd zo gezellig, de trommelaar is mijn favoriet??

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.