Feest Kerst Sinterklaas

Last-minute cadeautips voor iedereen

Op zoek naar een cadeautje voor jouw neefje of nichtje? Iets leuks voor opa en oma of een mooi cadeau voor jouw zwager of schoonzus? Dan ben je hier aan het goede adres! Dit zijn last-minute cadeau tips voor iedereen. 

Last minute cadeautips voor een baby

Een baby kun je gemakkelijk praktische cadeautjes geven of juist cadeautjes waar de ouders ook blij mee zijn. Denk bijvoorbeeld aan hele fijne billendoekjes, een pak duurzame luiers of misschien wel fijne spenen (als je weet dat de desbetreffende baby die gebruikt). 

Ook een hele fijn cadeautip zijn prachtige prentenboeken. En daarvan zijn er een heleboel te vinden. Je kunt de kinderboekentips op mamalifestyle.nl bekijken of neem een kijkje bij de prentenboeken bij bol.com →

Bekijk nog meer goede baby cadeau tips →

Last minute cadeautips voor een peuter

Houten treinbaan van Little Dutch

Het merk Little Dutch heeft veel mooi speelgoed, waaronder ook veel houten speelgoed. De startset met de houten treinbaan is echt een aanrader. Superleuk om samen met jouw peuter treinbanen te bouwen, bijvoorbeeld om een houten treinbaan om de kerstboom heen. En neem ook een kijkje bij het andere houten speelgoed van Little Dutch!

Bekijk bij bol.com de Little Dutch houten treinbaan →

Toffe prentenboeken

Een boek is eigenlijk altijd wel een goede cadeautip, maar prentenboeken zijn dat wat mij betreft helemaal. Er zijn nou eenmaal zoveel mooie prentenboeken. 

Bekijk alle tips voor mooie prentenboeken →

Last minute cadeautips voor de kleuter

Sets klei van Play Doh

Voor kinderen kan het heerlijk zijn om lekker te ontprikkelen met klei, vooral na een dag school. En ja, het geeft rommel en ja, het mixen van kleuren kan voor kortsluiting in jouw brein zorgen. Maar Play Doh is echt heerlijk speelgoed voor kinderen.

Bekijk bij bol.com klei van Play Doh →

Magneetboeken van Janod

Superleuk speelgoed voor kleuters zijn magneetboeken. Er zijn verschillende merken die magneetboeken verkopen, vooral Janod heeft veel verschillende. Daarnaast zijn er best veel leuke kinderwinkels die dit merk verkopen en ook online is er veel van Janod te vinden.

Bekijk bij bol.com het Janod magneetboek dinosaurussen →

Educatief speelgoed van Jumbo

In de serie ‘Ik leer’ van Jumbo zitten heel veel leuke educatieve spellen voor kleuters. Spelletjes om spelenderwijs letters te leren of te leren rekenen. Wij hebben verschillende spellen van deze serie van Jumbo in huis en zijn een groot succes.

Bekijk bij bol.com de serie Jumbo ‘Ik Leer’ →

Last minute cadeautips voor kinderen

Smart Games spellen

Er zijn heel veel soorten Smart Games spellen voor kinderen, ook voor jonge kinderen trouwens. Het zijn vaak leuke educatieve spellen, goed passend bij de belevingswereld van kinderen en ze kunnen vaak ook individueel gespeeld worden. Goed vermaak dus!

Bekijk bij bol.com de Smart Games spellen →

Mooie set potloden

Heb jij een creatief kind? Dan is een mooie set potloden vaak ook een heel mooi cadeau. Bruynzeel heeft mooie blikken vol met alle kleuren potloden van de regenboog. Een mooi cadeau om te geven. Nog mooier? Ga dan voor potloden van Faber Castell. 

Bekijk bij bol.com Bruynzeel set kleurpotloden →

Lego.

Tja, je bent een LEGO-fan of je bent het niet hé? Wat mij betreft is LEGO altijd een goed cadeau. Er zijn zoveel verschillende soorten sets dat er voor iedereen wel iets moois is. 

Bekijk bij bol.com alle soorten LEGO →

Bakmix voor koekjes of een taart

Een van de makkelijkste, maar wel leuke cadeautips is een bakmix. Een bakmix voor koekjes bakken of een taart maken vinden veel kinderen echt leuk en als je alle benodigdheden erbij geeft (misschien wel extra sprinkles voor versieren) heb je zomaar een leuk cadeau. En leuke tip: Pineut heeft echt leuke bakmixen die ideaal zijn om cadeau te geven. 

Bekijk bij bol.com de bakmixen van Pineut →

Last minute cadeautips voor volwassenen

Dopper drinkfles

Genoeg drinken is voor iedereen belangrijk, dus een Dopper is vaak een praktisch cadeau. De Dopper is er in vele kleuren en zelfs verschillende maten, daarnaast is er ook een geïsoleerde Dopper die warm drinken warm en koud drinken koud houdt.

Bekijk bij bol.com de Dopper fles →

Fijne verzorgingsproducten

Wist je al dat Naif niet alleen producten voor baby’s maakt, maar ook voor volwassenen? Zo is er bijvoorbeeld een fijne hand en body lotion, wat een ideaal cadeau is in de koude wintermaanden. Ook fijn voor opa’s en oma’s die graag zachte handen willen. 

Bekijk bij bol.com de Naif hand en body lotion →

LEGO botanical

Ook een fantastisch cadeau is een van de LEGO botanical sets. Er is een wildboeket, een LEGO orchidee en bijvoorbeeld kleine mini plantjes met onder andere cactussen. Een fijn cadeau voor volwassenen die wel van groen houden, maar niet van het onderhoud. En als ze niet van bouwen houden, dan is er vast wel een kind in de familie of vriendenkring die wil helpen. 

Bekijk bij bol.com nog meer LEGO voor volwassenen →

Pineut cadeautjes

Ken je het merk Pineut al? Die verkopen allemaal leuke cadeautjes om bijvoorbeeld een cake mee te bakken of lekkere Gluhwein mee te maken. Er is voor iedereen die je kent wel een leuk Pineut cadeautje.

Bekijk bij bol.com alle Pineut cadeautjes →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.