Baby Gezin Kind Verzorging

New in: Tula Free to grow draagzak!

mamalifestyle tula free to grow discover

Het moge geen geheim zijn dat ik een grote fan ben van de draagzakken van Tula. We hebben Javian gedragen met een standard Tula en dragen hem nu af en toe nog met een toddler Tula. Maar voor Senne hebben we momenteel de nieuwste draagzak van Tula: Tula Free to grow! 

De ‘oude’ Tula’s

Tula verkoopt al een tijd een Standard Tula die vanaf kledingmaat 68 goed zit en eventueel aan te vullen is met een baby insert, daarnaast is een Toddler Tula voor alle peuters die af en toe nog gedragen willen worden en er zijn ook Tula draagdoeken die vanaf de geboorte tot wellicht de kleuterperiode nog gebruikt kunnen worden.

Tula Free to Grow

Nieuw in de collectie is de Tula Free to grow, een draagzak die eigenlijk vanaf de geboorte al gebruikt kan worden met baby’s vanaf 3,5 kilo. Deze draagzak heeft geen baby insert nodig, maar maakt gebruik van drie standen voor het zitvlak en een rugpand dat op twee standen gezet kan worden. Daardoor is deze Tula Free to grow uiteindelijk net zo groot als een Standard Tula en daardoor vaak wel twee jaar te gebruiken voor jouw kindje.

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Tula en ook deze Tula Free to grow bevalt tot nu toe erg goed. Ik kocht deze Tula bij Kinderwinkel Teuntje in Amsterdam, ook te vinden in mijn overzicht met hotspots in de Haarlemmerbuurt.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.