Kind Lezen

Wee Gallery neemt baby’s en dreumesen mee naar de boerderij

kartonboek wee gallery boerderij schuifboek

Wee Gallery staat bekend om hun zwart-wit illustraties die vooral baby’s en peuters erg aanspreken. Inmiddels hebben ze meerdere boeken uitgebracht, waaronder dit schuif- en speelboek met boerderijdieren: ‘Boerderij’. 

Zwart-witte boerderij

‘Boerderij’ is een kartonboek over vier soorten boerderijdieren. Elk dier wordt ingeleid met een verhaaltje op de ene pagina en op de andere pagina het dier wat in elkaar geschoven kan worden. De illustraties zijn in de herkenbare zwart-wit stijl van Wee Gallery, aangepast op hoe baby’s en jonge kinderen kijken. De boerderijdieren in dit boek zijn nog steeds heel herkenbaar, ondanks dat ze in het zwart-wit zijn afgebeeld.

Speels kartonboekje

Boerderij is een ideaal boekje voor dreumesen en peuters omdat het heel stevig karton is en de schuifjes zorgen ervoor dat jouw dreumes of peuter ook zelf even zoet kan zijn met het boekje. Ik vind dit soort boekjes ideaal als ik wil lezen met Javian en Senne daar niet de aandacht voor heeft. Met zo’n kartonboek met schuifjes kan hij dan zichzelf even vermaken.

De kartonboekjes van Wee Gallery zijn ook heel betaalbaar en daardoor een ideaal cadeautje bij een geboorte of eerste verjaardag.

Bestel ‘Boerderij’ van Wee Gallery bij bol.com →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.