Fashion Mama

OOTD: de herfst is begonnen

ootd herfst mamalifestyle blouse

Het is officieel herfst in Nederland. Van veel kledingstukken moeten we daarom nu echt afscheid nemen, maar gelukkig mogen er ook een aantal blijven en er komen nieuwe items bij… Kijk mee naar deze outfit waarbij de herfst echt zijn intrede heeft gedaan. 

Maxi-rok, ook in de herfst

Een maxi-rok in de herfst of winter? Ik deed het nooit, maar kon eigenlijk niet bedenken waarom. Koud is het niet, want er kan gemakkelijk een panty onder en dan is het warm genoeg. En dus gaan mijn maxi-rokken niet op de stapel met zomerkleding, maar blijven ze voorlopig gewoon nog even in de kast liggen.

Deze maxi-rok komt bij Boohoo vandaan, een van de weinige webshops die maxi-rokken met zakken verkoopt. Nou ben ik nogal klein van stuk, dus de rok eindigde nogal hoog in mijn taille. Lastig te combineren dacht ik…

Met een blouse!

Een blik in mijn kledingkast was op de oplossing: een simpel wit overhemd vastgeknoopt op het punt waar de rok eindigde. Maar zo’n wit overhemd staat soms iets te chique, maar een iets minder strakke blouse geeft deze outfit net een wat speelser effect.

Blouse van de C&A? Ja!

Toevallig liep ik laatst in de C&A op weg naar de kinderafdeling toen ik op een rek deze blouse spotte. De vrolijke vosjes vielen mij als eerste op, maar de gehele print vond ik fantastisch. Het enige nadeel: er hing nog maar één exemplaar, twee maten te groot. Eenmaal thuis zocht ik online en op het moment dat ik de blouse in de juiste maat in mijn online mandje deed, verdween deze minstens net zo snel weer uit mijn mandje. Gelukkig vond ik uiteindelijk bij een ander filiaal een exemplaar, zij hadden in bijna elke maat nog een hangen. Gewoon bij C&A dus, deze ontzettend leuke blouse.

Nieuwe schoenen

Qua schoenen kom ik heel vaak uit bij mijn oude vertrouwde Vans, maar deze keer was er nog een andere optie… Ik bestelde nieuwe veterschoenen bij Sacha die ik ook kan dragen voor werken op locatie en de kleur combineerde erg fijn met de blouse en de rest van de outfit. Outfit compleet!

ootd herfst blouse c en aootd mamalifestyle herfst outfit ootd mamalifestyle sacha veterschoenen

Outfit details

Blouse C&A | Rok Boohoo | Schoenen Sacha | Bril Esprit via Eyewish

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.