Mama Pasen

Winkelen met pasen bij deze winkels en webshops

Tijdens het paasweekend kun je naast brunchen en eieren zoeken ook heel goed shoppen. Veel winkels en webshops komen met mooie acties, speciaal voor pasen. Bij deze een lijstje met de acties die je niet mag missen dit weekend.

Beau Loves - stoer konijn

Beau Loves

Bij het Engelse merk Beau Loves kun je shoppen zonder verzendkosten. Beau Loves heeft een fijne zomercollectie met kriebelige mieren, x’jes en o’tjes en zelfs een stoer konijn. Deze actie geldt wereldwijd en duurt tot en met maandag. Bekijk de website van Beau Loves.

modeerska huset ss15

Modeerska Huset

Op mamalifestyle.nl heb je al eerder de zomercollectie van Modeerska Huset kunnen zien en nu krijg je 15% korting op de zomercollectie met de code HAPPY EASTER. De actie is geldig tot 6 april. Bekijk de website van Modeerska Huset.

pomme de jus - paaseitjes

Pomme de Jus

Speciaal voor Pasen heeft winkel en webshop Pomme de Jus een leuke actie. Bij elke bestelling boven de €20, zowel in de winkel als online, krijg je een doosje Tony Chocolonely paaseitjes en in een van deze doosjes zit een cadeaukaart van €50 verstopt. De actie zou alleen op 2 en 3 april gelden, maar de cadeaukaart is nog niet vergeven! Bekijk de actie van Pomme de Jus.

Fie & Vic - easter sale

Fie & Vic

Bij de webshop Fie & Vic krijg je met de code ‘HAPPY EASTER‘ 15% korting en je betaalt geen verzendkosten. Twee hele goede redenen om een online winkelmandje te vullen met MarMar Copenhagen en Emile et Ida. Bekijk de website van Fie & Vic.

vanmariel.nl - twinkle twinkle

Van Mariel

In de webshop vanmariel.nl vind je unieke stationery, veel zwart-wit en mooie posters. Met de code ‘vrolijkpasen’ krijg je 20% korting. De code geldt niet op de wholesale, wordbanners, cadeaubonnen en het swappakket. De code is geldig tot en met maandag. Bekijk de website vanmariel.nl.

Prenatal tweede paasdag

Prenatal

Op tweede paasdag zijn een groot aantal filialen van Prenatal geopend en kun je jouw aankoopbedrag terug winnen. Daarnaast kun je kortingseieren zoeken. Kijk op de website van Prenatal.

Mini Rodini - gele outfits voor pasen

Mini Rodini

Van de vorige collectie van Mini Rodini bleven stukken gele stof over en daar zijn nu basics van gemaakt, speciaal voor pasen. Bestellen voor het paasontbijt lukt nu helaas niet meer op tijd, maar misschien kun je een winkel in de buurt vinden die Mini Rodini verkoopt. Enne, geel is ook een hele leuk kleur voor de zomer, dus sowieso een musthave. Bekijk de website van Mini Rodini.

Mist er nog een merk, winkel of webshop in dit overzicht? Deel de acties speciaal voor pasen in de reacties zodat we een compleet overzicht krijgen. Dank!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.