Fashion Mama

OOTD: voor de laatste zonnige dag

ootd zwarte voedingsjurk zomerse dag

Het lijkt er zowaar op dat we dit weekend kunnen gaan genieten van het laatste vonkje van de zomer, daar hoort een passende outfit bij natuurlijk. Bekijk deze OOTD voor de laatste mooie dagen waarop blote benen kunnen. 

Voedingsjurk

Over deze voedingsjurk schreef ik al eerder in een OOTD met een beige vestje met bijen. Ik merk dat ik deze jurk niet graag draag met een panty, geen idee waarom. Maar deze mooie zomerse dagen zijn dus extra welkom om deze voedingsjurk wel nog een keer te dragen dus.

Lang vest en sandalen

Zo’n lang vest is heerlijk voor wat koudere dagen en toch dun genoeg om er niet gigantisch in te gaan zweten. Dit vest komt van de Hema, maar heb ik al een tijd in mijn bezit.

Mijn sandalen kwamen ook al voor in de OOTD met de voedingsjurk en het vestje met bijenprint, het zijn dan ook ideale schoenen met mooi weer. En wie weet hoe lang het nu weer zal duren voordat ik deze kan dragen…

ootd zwarte voedingsjurk grijs lang vest sandalen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.