Eten&drinken

Zoete koffiesmaakjes van Columbus

nespresso koffie salted caramel stroopwafel

Op vakantie in het buitenland bezoek ik graag supermarkten om te speuren naar bijzondere producten. Afgelopen zomer deed ik dat ook in Frankrijk en vond ik bijzonder zoete koffiecups van Columbus. 

Zoete koffiesmaakjes

Al jaren ben ik een echte koffiedrinker, maar dan wel zo’n koffiebarbaar die koffie eigenlijk altijd met melk drinkt – ook ’s avonds ja – en het ook leuk vindt om bijzondere smaakjes te proberen. Toen ik dus in een Franse supermarkt deze koffiecups met zoete smaakjes zag liggen, moest ik deze wel meenemen om thuis te proberen.

Nespresso koffiecups

Wij hebben thuis een Nespresso koffiemachine en hoewel Nespresso zelf regelmatig bijzondere smaakjes in het assortiment heeft, zijn er nog nooit koffiecups geweest met karamel-zeezout of chocoladekoekjessmaak.

Echte verwennerij van Columbus

De koffiecups van Columbus zijn er in meerdere smaken, maar ik koos voor karamel-zeezout en chocoladekoekjes. Zoals verwacht zijn beide smaken zoet, erg zoet. Het is wat mij betreft echt een koffiesmaak voor een bijzondere kop koffie op een dag en niet om de hele dag te drinken.

Wel denk ik dat deze koffiesmaken zich er erg goed voor lenen om nog zoeter te drinken met slagroom en misschien karamel- of koekkruimels. Een echte verwennerij. De karamel-zeezoutkoffie combineerde bijvoorbeeld ook erg lekker met de nieuwe karamel-zeezoutsmaak stroopwafel van Albert Heijn.

Deze koffiecups zijn voor zover ik weet niet in Nederland te koop, maar wel in verschillende Franse supermarkten. Er zijn naast de twee smaken die ik heb nog meer bijzondere smaken verkrijgbaar, bekijk ze in de webshop van Columbus.

colombus nespresso cup karamel zeezoutcolombus nespresso cup smaken

Lees nog meer over koffie →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.