Mama Zelfzorg

Inspirerende dagboeken op mijn verlanglijstje

dagboeken wishlist mamalifestyle

Hoewel ik een groot voorstander ben van beginnen met goede voornemens op een volledig willekeurige datum, krijg ik toch ook zin om met een nieuw dagboek te beginnen bij de start van een nieuw jaar. En dus maakte ik de afgelopen tijd een verlanglijstje met allemaal prachtige inspirerende dagboeken en invulboeken. 

dagboeken wishlist - 365 bullet journal

365 bullet journal – voor iedere dag een opdracht om te leren je leven te organiseren

Ik zie al enkele jaren de meest fantastische bullet journals voorbij komen op social media en het lijkt mij ook fantastisch om zo mijn leven beter te organiseren. Maar ik heb geen idee hoe ik ermee kan beginnen. Dit lijkt mij een perfect dagboek om te starten met een bullet journal.

Bestel ‘365 bullet journal’ bij bol.com →

dagboeken wishlist - start where you are

Start where you are – vul in en leer jezelf kennen

Een dagboek om jezelf beter te leren kennen vind ik al heel interessant klinken, maar de illustraties van Meera Lee Patel maken dit boek echt tot een musthave. ‘Start where you are’ is een boek om bewuster te worden van de wereld om je heen, zonder zweverig te worden.

Bestel ‘Start where you are’ bij bol.com →

dagboeken wishlist - q&a a day for mothers

Q&A a day for mothers – a 5-year journal

In de stijl van de ‘One line a day’-dagboeken, maar dan met elke dag een vraag specifiek voor moeders. Ik ben heel benieuwd naar de vragen en het lijkt mij superleuk om de antwoorden van vijf jaar terug te kunnen lezen als het boek helemaal vol is.

Bestel ‘Q&A a day for mothers’ bij bol.com →

dagboeken wishlist - me myself and i boek

Me, myself and I – leer alles over jezelf

Dit is een boek met allemaal tests, onderzoeken en theorieën om jezelf beter te leren kennen. Er staat veel informatie in, maar ook minstens evenveel opdrachten om de theorie te testen op jezelf. En de vormgeving van het boek is prachtig.

Bestel ‘Me, myself and I’ bij bol.com →

dagboeken wishlist - one list a day

Waar ik dankbaar voor ben

Het idee van dit boek is eigenlijk heel simpel, maar wel heel effectief: noteren waar je dankbaar voor bent. Ik heb het al eens eerder gedaan en het is een hele mooie manier om klein geluk zichtbaar te maken.

Bestel ‘Waar ik dankbaar voor ben’ bij bol.com →

dagboeken wishlist - one list a day

One list a day – a three year journal

Ik ben gek op het maken van lijstjes en dit dagboek is het excuus om minstens elke dag een lijstje te maken en dat voor drie jaar lang. Van de makers van Listography passend bij de trend van de ‘One line a day’-dagboeken.

Bestel ‘One list a day’ bij bol.com →

Bekijk ook de creatieve dagboeken of de dagboeken om random acts of kindness in bij te houden →

Dit artikel bevat affiliatelinks, wanneer jij een aankoop doet via de link kan ik een kleine commissie ontvangen die ik kan gebruiken om de website nog mooier en beter te maken of om bijvoorbeeld een van deze dagboeken van mijn wishlist te kopen – bedankt als jij daarbij wilt helpen!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.