Fashion Mama

OOTD van Marike: het is bijna zomer

OOTD Marike Sissy-Boy maxi rok

In Nederland is het zelden echt zomer, dus als het weer het enigszins toe laat draag ik een maxi rok. Een maxi-rok leent zich er uitstekend voor om eindeloos mee te combineren, maar ik houd het meestal graag simpel. Bekijk mijn OOTD met zomerse maxi-rok. 

Nieuwe kledingkast

Vorig jaar toen Javian 1 was geworden, merkte ik steeds duidelijker een verandering van mijzelf als persoon en daar hoorde ook een meer volwassen kledingkast bij. Zodoende ontdekte ik de kleding van Sissy-Boy. Best prijzig in vergelijking met winkels als H&M en consorten, maar ik gokte vooraf dat ik die prijzen in de kwaliteit terug zou zien. En dat bleek inderdaad zo!

Favoriete maxi-rok

Deze zwart-wit gestreepte maxi-rok kocht ik vorig jaar bij Sissy-Boy en heb ik sindsdien vaak gedragen. En nog altijd is het mijn favoriete maxi-rok, naast een handje vol exemplaren van goedkopere winkels. Dat komt vooral doordat de pasvorm zo goed is, strepen natuurlijk altijd goed zijn en er aan de achterkant van de rok een split zit die met warme dagen extra fijn is.

Voor deze OOTD combineerde ik de maxi-rok van Sissy-Boy met een zwarte longsleeve van WE en sandalen die ik kocht bij Dolcis. Uiteraard draag ik weer mijn blauwe bril van Esprit, die ik kreeg van Eyewish.

OOTD Marike Sissy-Boy maxi-rok streepOOTD Marike Sissy-Boy maxi-rok streep

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Michelle
  mei 4, 2016

  Super leuke outfit, Marike!

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  mei 6, 2016

  Ik vind maxi rokken leuk om te zien, maar ik snap ze niet. Struikel je niet steeds over je rok Marike? Ik draag ze om die reden nooit, terwijl ik dol ben op rokken. En ook altijd rokken draag.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.