Kind Spelen

De leukste cadeautjes voor peuters van Little Dutch onder de €15

Little Dutch houten speelgoed auto en camera

Waarschijnlijk ken je het merk Little Dutch al en anders ga je het vanaf nu niet meer vergeten, want dit merk heeft heel veel tof houten speelgoed in fijne pastelkleuren. Ik maakte een selectie van de leukste producten van Little Dutch die ideaal zijn om als schoencadeautje te geven aan een dreumes, peuter of misschien zelfs kleuter. 

Alle prijzen van deze schoencadeautips liggen onder de €15,00.

Pastelkleurige houten auto’s

Allereerst de houten autootjes, die hebben wij zelf ook. Er zijn verschillende varianten zoals een pick-up, tractor, busje en een auto. De grootte van de auto’s is ideaal voor dreumesen en peuters om vast te houden en ermee te kunnen spelen.

Over deze houten auto’s heb ik eerder een uitgebreide blog geschreven: Superleuke pastelkleurige houten auto’s van Little Dutch →

Houten trekdieren

Little Dutch heeft ook een aantal houten trekdieren, wat echt ideaal speelgoed is voor dreumesen en peuters. Er zijn verschillende dieren verkrijgbaar zoals een ijsbeer, olifant en tijger. Allen uitgevoerd in zachte kleuren. Alle dieren hebben een touwtje waardoor het dier meegetrokken kan worden.

Houten camera’s

In dit tijdperk is bijna iedereen regelmatig bezig met het maken van een foto, hoe leuk is het dan om jouw kind een speelgoedcamera te geven. Senne heeft ook een houten camera en speelt graag mama na. De lens van de camera kan een beetje draaien en de camera heeft uiteraard ook een knopje wat ingedrukt kan worden. Tip: zo’n houten camera hangt ook heel leuk aan rekje op de kinderkamer totdat jouw kind het kan gebruiken.

Puzzels en spelletjes

Little Dutch heeft ook een aantal leuke spelletjes en puzzels in hun assortiment. Uiteraard hebben deze ook de zachte kleuren zoals de andere producten.

Little Dutch houten speelgoed auto'sPinterest - Little Dutch schoencadeautjes peuters

Dit artikel bevat affiliatelinks. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.