Baby Gezin

Gift guide met baby cadeau tips in zachte, roze tinten

gift guide baby cadeau roze blush meisje baby

De meest mooie tinten roze, perzik en zacht geel gecombineerd met stoere mosterdtinten en bruin, dat vind je nu veel in de winkels voor baby’s. Ik kon het niet laten om een lijstje te maken met de mooiste cadeautjes voor een baby meisje of liefhebbers van zachte, roze tinten. Kijk je mee naar deze zachtroze gift guide voor baby’s? 

Leuke baby cadeau tips met roze, oranje en terra

  1. Little Chew snackcup marsala – Een handig bekertje om snacks in te bewaren in een fijne kleur genaamd ‘marsala’. Deze kan ook nog opgevouwen worden, waardoor die altijd in de luiertas past.
  2. Mushie stapeltoren petal – Een stapeltoren is ideaal speelgoed voor baby’s en dreumesen, daarnaast is het ook ontzettend leuk speelgoed voor onder de douche of in een badje. En ongebruikt staat deze toren ook heel leuk op de kinderkamer.
  3. Naif nurturing cream – De producten van Naïf zijn ontzettend fijn voor baby’s en dreumesen. Deze nurturing cream ziet er mooi uit en komt altijd van pas.
  4. Nanami kinderrugzak teddie soft pink – Een lief kinderrugzakje dat door baby’s nog niet gebruikt zal worden – of wellicht als luiertas – maar hij staat in elk geval ontzettend leuk op de babykamer aan een houten kapstokje.
  5. Elodie Details fopspeen faded rose – Wie zegt dat spenen niet mooi kunnen zijn? Deze speen in faded rose van Elodie Details heeft een prachtige kleur.
  6. Wee Gallery puzzel woodland – Een lieve houten puzzel met bosdieren van het fijne babymerk Wee Gallery. Deze puzzel staat ook leuk op een wandplank en is leuk speelgoed voor een baby die kan zitten.
  7. Konges Slojd baby giftset schelp blush – Eenmaal aan tafel met de eerste hapjes in het vooruitzicht moet er natuurlijk ook een mooie set komen om mee te kunnen eten. Deze prachtige set heeft de golvende vormen van schelpen en een fijne zachte kleur.
  8. Liewood hydrofiele doeken rose mustard – Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: hydrofiel doeken heb je nooit genoeg. En deze leuke kleurige doeken van Liewood zijn makkelijk te zien en staan ook nog eens stijlvol in huis.
  9. Nanami speendoekje bird naturel – En lief speendoekje in een zachte kleur, zodat de speen altijd goed te vinden is.

Al deze leuke cadeautjes zijn te vinden in de webshop van PSikhouvanjou.nl, een superfijne webshop met een geweldig assortiment aan producten voor baby’s en kinderen. Daarnaast bieden zij een gratis cadeauservice aan waardoor je zeker weet dat wat jij besteld een fantastisch cadeau is.

Bekijk nog meer leuke gift guides →

gift guide baby cadeau roze blush meisje baby (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.