Eten&drinken Moederdag Recepten

Chocoladehart van chocstar + recept voor dessert

chocstar chocoladehart moederdag cadeau tegoedbonnen

Speciaal voor Moederdag mocht ik iets lekkers kiezen in de webshop van Chocstar en ja, het is van chocolade… Daarnaast gebruikte ik een deel ervan voor een heerlijk, zoet dessert. Ideaal om Moederdag mee af te sluiten! 

Dol op chocolade? Dan is Chocstar een hele lekkere webshop vol met chocoladelekkers. Speciaal voor Moederdag mocht ik iets lekkers uitkiezen. De chocoladeharten hebben letterlijk en figuurlijk mijn hart gestolen, ik koos voor een witte chocolade hart met gedroogde aardbeien, gedroogde bloemen, stukjes karamel chocolade en suikerhartjes. Zoeter kan niet toch?

Het chocoladehart is met recht een cadeautje om te krijgen in het mooie doosje, de Moederdag coupons maken de verpakking echt af. En dan moet het proeven nog beginnen…

chocstar chocoladehart moederdag cadeau

Review chocoladehart

Ik had eigenlijk niet anders verwacht, maar de witte chocolade van het chocolade hart is heerlijk zacht en romig. De kleine stukjes karamel dragen daar ook zeker aan bij. De gedroogde aardbeien en bloemblaadjes geven de chocolade een fijne structuur en maken de chocolade ook minder machtig. Daarnaast ziet het chocoladehart er natuurlijk prachtig uit.

Een stukje van de chocolade smaakt heerlijk bij een kopje koffie of thee, mits je je kunt beheersen om het niet in een keer op te eten natuurlijk…

Moederdag cadeau van Chocstar

Wil jij ook een origineel Moederdag cadeau versturen? Neem dan zeker een kijkje bij Chocstar! Enne, dankzij de leuke toevoeging van een ‘zondag openen’-sticker hebben ze het bij Chocstar slim opgelost om een Moederdag cadeau laten bezorgen op zondag wat bij de meeste postbedrijven vaak niet mogelijk is.

Ben jij zelf moeder en zie jij een cadeau van Chocstar wel zitten? Stuur de link van deze blog dan vooral door naar jouw partner of kinderen.

chocstar chocoladehart moederdag dessert mascarpone

Moederdagrecept: mascarponedessert met aardbeien en witte chocolade

Nodig voor vier glazen met dessert:

  • 250 gram mascarpone
  • 4 eetlepels stevige yoghurt Griekse stijl
  • 4 lange vingers koekjes
  • 4 aardbeien
  • chocoladehart van chocstar

Meng met een garde de mascarpone met de yoghurt. Roer goed door totdat er een glad mengsel ontstaat. Zet vier glazen klaar om het dessert in te serveren en breek in elk glas een koekje in drie stukken. Doe hier twee flinke eetlepels van het mascarpone-yoghurtmengsel op. Snijd de aardbeien in stukjes en verdeel deze over de glazen. Vul het glas vervolgens nog met met meer mascarpone-yoghurtmengsel. Snijd het chocoladehart in stukken en verdeel over de glazen.

Je kunt het dessert gelijk serveren, maar het kan ook prima nog even in de koelkast blijven staan. De stukjes koek worden dan wat minder knapperig.

Bekijk meer tips voor Moederdag →

chocstar chocoladehart moederdag dessert mascarpone (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.