Sinterklaas

Zo maak je een makkelijke Sinterklaas krans

makkelijke sinterklaas krans

Een super makkelijk, maar heel leuk idee voor een Sinterklaas krans voor in huis. Leuk om aan de muur of deur te hangen, misschien wel vlakbij de plek waar er schoentjes worden gezet? Kijk mee naar dit simpele idee voor een Sinterklaas krans. 

Bekijk alle leuke tips en ideeën voor Sinterklaas →

Nodig voor de Sinterklaas krans

Stappenplan makkelijke Sinterklaas krans maken

De mijter maken voor de Sinterklaas krans is het makkelijkst met een A5 formaat rood papier. Leg het papier in de lengte neer en vouw de bovenste twee hoeken naar elkaar toe. Draai het papier om zodat de gevouwen hoeken aan de achterkant zitten. Maak nu met gele tape of een gele verfstift twee lange strepen op de mijter in de lengte en in de breedte. De mijter is nu klaar en kan met stevige tape op de metalen ring geplakt worden.

Voor de baard heb ik een foto prop gebruikt die ik nog had liggen, maar ik heb in november en december bij verschillende winkels ook wel eens baard zien liggen van vilt of stof. Maar je kunt ook de gratis printable gebruiken die ik heb gemaakt. Knip de printable uit. Plak de baard op de metalen ring met stevige tape.

De krans kun je met een stuk touw of speciale deurhanger ophangen in huis.

Slimme tip: verander zodra Sinterklaas het land verlaat de mijter voor een kerstmuts en de krans kan nog even blijven hangen.

sinterklaas krans

Deze blog bevat affiliatelinks, bij het plaatsen van een bestelling kan ik een kleine commissie ontvangen. Zo kan ik deze site online laten staan en nieuwe content blijven maken. Supertof als jij daarbij helpt! 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.